user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

KOOT ICT Professionals https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/6008/4bce2f8558e91f3d9b02c37b73fda3b8/
K.P. van der Mandelelaan 82
3062MB Rotterdam Zuid-Holland NL

010-7670575
KOOT ICT Professionals
Score: 9.0
Stemmen: 44

KOOT ICT Professionals

K.P. van der Mandelelaan 82, Rotterdam

KOOT ICT Professionals
  • KOOT ICT Professionals
  • Rotterdam
  • 51 - 250 medewerkers
  • 010-7670575

Het team van KOOT ICT gaat graag voor jou en jouw organisatie aan de slag om te assisteren bij de zoektocht naar de nieuwe medewerker voor jouw openstaande vacature. Door jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling in ICT-functies weten wij goed welke kandidaat (op dit moment) op zoek is naar een organisatie als die van jou.

In een persoonlijk gesprek met jou bespreken wij het functieprofiel, wensen en eisen voor de vacature. Je ontvangt van ons een CV van n of meerdere beschikbare kandidaten met hierbij een toelichting waarom wij denken dat hij of zij interessant is voor jouw organisatie. Gewoon op een persoonlijke en open manier! En uiteraard op basis van no cure-no pay.

Blijkt onze hulp succesvol en wil je aan de slag met een kandidaat via KOOT, dan bieden wij hierin een 2-tal oplossingen, namelijk:

1) Deta-vast

2) Werving en Selectie

KOOTprofessionals streeft er naar om zowel de kandidaat als werkgever op een professionele manier bij elkaar te brengen. No-nonsense, goede voorwaarden en snelheid zijn hierin de belangrijkste factoren.

Neem gerust contact op met het team van ICT bel 010 - 767 05 75 vraag naar Jennifer Pool, Recruiter of Tim Bontje, Business Unit Manager ICT

Werken bij KOOT ICT Professionals? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
23 vervulde ICT vacatures
Senior Systeembeheerder (vervuld)
KOOT ICT Professionals De systeembeheerder is verantwoordelijk voor het beheer van de IT-infrastructuur. De focus van deze functie ligt op monitoring, serverbeheer en database beheer. In deze ..
Scrum Master (vervuld)
KOOT ICT Professionals We are looking for an experienced Scrum Master to join the team and work as part of our multi-disciplinary web and mobile development teams for our client in financial ..
Junior systeembeheerder (vervuld)
KOOT ICT Professionals Het bieden van telefonische en on-site gebruikersondersteuning; Problemen, verzoeken en klachten van eindgebruikers m.b.t. hard- en software troubleshooten; Het beheer van ..
Nav developer (vervuld)
KOOT ICT Professionals At the moment we are working on a new version of our solution, based on NAV 2016. As our NAV Developer you are responsible for adjustments, improvements and further ..
IT architect (vervuld)
KOOT ICT Professionals Taken Kaderstellend t.a.v. de architectuur van de infrastructuur Adviseren bij de vertaling van businessdoelstelling naar technische infrastructuur Participeren in project ..
Test coordinator (vervuld)
KOOT ICT Professionals Taken Testcoördinator Acceptatietestteam Is verantwoordelijk voor de resultaten van het team en het realiseren van de met de opdrachtgevers overeengekomen doelen binnen ..
Functioneel applicatie beheerder Dynamics AX (vervuld)
KOOT ICT Professionals In de functie van Applicatiebeheerder is hij/zij verantwoordelijk voor zorgdragen van bedrijfsprocessen in de applicatie tot het oplossen van diverse storingen en problemen. ..
Delphi ontwikkelaar (vervuld)
KOOT ICT Professionals Functieomschrijving Als Delphi developer ontwikkel je aan ons flagship product SAM. SAM is ons automotive CRM/Workflow platform. Zowel de architectuur als de bouw van het ..
Senior PHP ontwikkelaar (vervuld)
KOOT ICT Professionals Je wordt (mede)verantwoordelijk voor het in teamverband ontwerpen, bouwen, testen, implementeren en onderhouden van een web applicatie voor de ondersteuning van onze ..
Junior system engineer (vervuld)
KOOT ICT Professionals Je hebt een afgeronde HBO (IT) of Universitaire opleiding en wilt graag als junior systeembeheerder aan de slag. enige werkervaring is leuk, maar motivatie en de wil om ..
Gezocht Junior Helpdesk Medewerker (Spoed) (vervuld)
KOOT ICT Professionals Voor onze opdrachtgever in de regio Den Haag zoeken wij een Helpdeskmedewerker voor langere tijd. Je komt te werken in een klein team ( 3 man sterk) en bent flexibel genoeg om..
PHP backend ontwikkelaar te Deventer (vervuld)
KOOT ICT Professionals •  Zelfstandig oppakken, verwerken en afhandelen van issues •  In behandeling nemen van wijzigingsverzoeken •  Vragen beantwoorden voor applicaties ..
C# backend developer Waalwijk (vervuld)
KOOT ICT Professionals Ik ben op zoek naar een backend  .Net developer (senior niveau) Client server (geen webapplicatie). HBO denk- en werkniveau; Minimaal 3 jaar relevante werkervaring..
Senior test specialist (vervuld)
KOOT ICT Professionals Voor mijn klant zoek ik een senior test specialist die diepgaande kennis en ervaring heeft in software testen. Er wordt momenteel een nieuwe applicatie gebouwd (.NET ..
C-sharp / .NET ontwikkelaar regio Rotterdam (vervuld)
KOOT ICT Professionals Met zeer grote regelmaat zoeken wij C-sharp / .NET ontwikkelaar regio Rotterdam voor verschillende opdrachtgevers in Nederland. Belangrijk is dat jij de specialist bent ..
PHP Developer (vervuld)
KOOT ICT Professionals Met zeer grote regelmaat zoeken wij voor verschillende opdrachtgevers in Nederland waar KOOTprofessionals ICT mee samenwerkt PHP Ontwikkelaars. Ben jij die ..
Support Medewerker tweedelijns / Junior System Netwerkbeheerder (vervuld)
KOOT ICT Professionals Voor een internationale retail organisatie regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een communicatief en vlotte Support Medewerker tweedelijns. Heb je ervaring met Topdesk, ..
Support Medewerker Eerstelijns Regio Amsterdam (vervuld)
KOOT ICT Professionals Voor een opdrachtgever in de retail in de regio Amsterdam zoeken wij met zeer grote spoed een vlotte eerstelijns Support Medewerker voor langere tijd. Het gaat om een Jong, ..
Lead system Engineer (vervuld)
KOOT ICT Professionals In deze functie heb je een leading rol voor alle infrastructuuractiviteiten nationaal en internationaal. Je draagt zorg voor de continuïteit van de IT infrastructuur. Je ..
Ervaren Android Ontwikkelaar omgeving Amsterdam (vervuld)
KOOT ICT Professionals Voor een toonaangevende speler actief in o.a. mobiele diensten, TV producten en netwerkdiensten zijn wij op zoek naar een Android developer. Ben je een Android Developer met 3..
Agile coach (vervuld)
KOOT ICT Professionals As an Agile coach, you will be responsible for accompanying programs in their journey to adapt Agile (Scrum) methodologies as their new way of working. Meaning, you will ..
Lead developer PHP (vervuld)
KOOT ICT Professionals Creatief en zelfstandig werken in een snel veranderende omgeving Leergierig, analytisch Verder uitdenken van de applicatie en achterliggende systemen Ontwikkelen en ..
C# Developer regio Rotterdam (vervuld)
KOOT ICT Professionals Onderhouden van de backend applicatie Debuggen van issues Werken volgens SCRUM methodiek Gebruikers problemen oplossen ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Rotterdam