user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Requirements Engineer / Business Analist

Business Analist
NetMatch
 • NetMatch
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving NetMatch is voor de locatie Tilburg op zoek naar een requirements engineer. Ben jij de verbindende schakel tussen onze klanten en het development team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw uitdaging
Als requirements engineer bij NetMatch heb je een spilfunctie in de projecten voor onze internationale klanten in de reisbranche. Je zorgt met jouw enthousiasme en heldere communicatie dat de klantwensen worden vervuld en de interne projectteams met plezier voor jou aan het werk gaan.

Je coördineert het analyseren en beschrijven van requirements voor nieuwe functionaliteiten voor de e-commerce websites van onze klanten. Het helder specificeren en detailleren van functionele eisen (o.a. in use cases en user stories) in afstemming met de klant, het development team en de projectmanager is hierin essentieel.

Voor onze klanten in binnen- en buitenland ben jij het centrale aanspreekpunt voor requirement gerelateerde vragen. Verder schrijf je user manuals voor content & product managers, onderhoud je het project portaal en ondersteun je de projectmanager bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Enerzijds werk je dus vooruit door requirements voor te bereiden, anderzijds ben je onderdeel van de daadwerkelijke implementatie door in jouw ondersteunende rol zaken te verduidelijken gedurende het implementatietraject. 

Je rapporteert intern aan senior projectmanagers, maar binnen jouw (deel)projecten heb je veel eigen verantwoordelijkheid. Doorgroeimogelijkheden tot projectmanager of business analist behoren tot de mogelijkheden.

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde HBO/WO opleiding met een ICT component;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in de rol van business analist of requirements engineer;
 • Aantoonbare kennis van web & e-commerce;
 • Klant / service gerichte instelling en uitstekende communicatieve eigenschappen;
 • Kennis van UML (use cases) en data modellering;
 • Vermogen om analytisch en op hoog abstractieniveau te denken;
 • In staat om requirements gerelateerde vraagstukken uit te leggen aan specialisten en niet-specialisten;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
 • Bereidheid tot het bezoeken van klanten in het buitenland.
Karaktereigenschappen: ondernemend, zelfstandig, creatief, proactief, oplossingsgericht en sociaalvaardig.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving NetMatch is een softwarebedrijf dat Travel Technology Solutions levert aan klanten in Europa. Onze focus ligt op de reisindustrie. Klanten van NetMatch zijn grote reisorganisaties zoals Corendon, Zoover, Effeweg en TUI Cruises. Wij helpen hen door het bouwen, onderhouden en uitbreiden van hun web functionaliteiten, backoffice integraties en integratie van oplossingen van derden.

Werken bij NetMatch betekent werken in een dynamische en internationaal georiënteerde omgeving. Je komt te werken in een jong team met enthousiaste collega's en met een informele sfeer. Het kantoor waar je komt te werken is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Tilburg en is gemakkelijke toegankelijk met het openbaar vervoer. Naast Tilburg hebben we ook vestigingen in Amsterdam en Cluj-Napoca (Roemenië).

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

We bieden je een uitdagende in-house functie (standplaats Tilburg) in een gespecialiseerde, professionele omgeving. Je krijgt ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen, waarbij een budget voor trainingen en opleidingen beschikbaar is. We bieden een goed salaris (afhankelijk van je ervaring en vaardigheden), 25 vakantiedagen (mogelijkheid tot bijkopen), korting op vakantietrips, een collectief pensioen, flexibele werktijden en een reiskostenvergoeding.

lees meer

Requirements Engineer / Business Analist
Score: 7.5
Stemmen: 33

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Tilburg