user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature : Xim geeft PHP talent een kans!

in Rotterdam

Xim Systems BV
 • Xim Systems BV
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij niet bang voor een uitdagende backend klus?

Wij zoeken een PHP-programmeur (m/v) die zichzelf wil ontwikkelen op het gebied van de ontwikkeling van websites, webapplicaties, implementatie van webshops e.d.

Xim Systems is een multimediaal communicatiebureau daarbij uitdagend en grensverleggend werk een belangrijke motivator zijn. Binnen een klein team van programmeurs en grafici krijg je ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien dat ook jij verder denkt dan de gebaande wegen.

De programmeur die wij nu zoeken gaat grotendeels in de back-end van systemen opereren en zal als grondlegger van nieuwe systemen data- en programma architectuur moeten kunnen adviseren en opzetten. Hij of zij schakelt met de front-end programmeurs en deels zal dit werkveld overlappen.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal drie jaar ervaring met PHP (5.0) en MySQL;
 • Object georiënteerde denk- en programmeerwijze;
 • Bekend met client-side scripting, zoals JavaScript en AJAX;
 • Ervaring met (X)HTML, XML en CSS;
 • Kennis van Magento en mobile app ontwikkeling zijn een pré;
 • Flexibel inzetbaar
 • Absoluut verantwoordelijksgevoel

lees meer

Bedrijfsomschrijving Xim Systems is een razend nieuwsgierig en leergierig team van gespecialiseerde developers die nieuwe techniek ademen. Zij fungeren als Xim’s ‘antennes’ in de markt en hebben de vrijheid om nieuwe techniek te onderzoeken, met elkaar te delen en toe te passen in verrassende oplossingen. Dat voelt als een startup, ook na tien jaar ervaring. Regelmatig met uitdagende deadlines en budgetten, maar daar ben je tenslotte held voor.

Onze helden werken met technieken als React (Native), Laravel (PHP), Bootstrap 4 en Elastic Search. Met 360 graden video, augmented reality, virtuele tours, zelflerende zoekmachines en slimme salestools. En voor aansprekende opdrachtgevers als de Eerste Kamer, Rabobank, Fiat Chrysler Automobiles, Universiteit Utrecht, DCMR Milieudienst Rijnmond, Ministerie van Economische Zaken, Verstegen Spices & Sauces en MARIN.

En dat is ‘Xim only’, want die mix aan gedreven collega’s, persoonlijke groei, sandbox development, elegante code en aansprekende opdrachten vind je nergens. Dat komt ook omdat Xim Systems zijn visie en dna deelt met reclamebureau Nijgh. Je ziet dus hoe jouw development werkt voor merken en met visuele impact.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
: Xim geeft PHP talent een kans!
Score: 9.3
Stemmen: 2

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam