user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Senior Frontend developer met minimale backend skills

Front-end DeveloperJavascript
Xim Systems BV
 • Xim Systems BV Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Veel van wat je gaat doen, zal te maken hebben met het vertalen van design naar code. Een stevig accent op frontend dus. Je kunt van een webdesign/ui een ux maken, het liefst nog met (micro-)animatie erin ook. Oftewel het ziet er allemaal gelikt uit en onder de motorkap is het rete-stabiel. Verder ben je flexibel, schrik je niet van deadlines en zie je je werk graag terug in gave resultaten voor toffe merken.
Functie-eisen Je hebt minstens twee jaar ervaring als developer. Je kun werken met moderne Javascript frameworks, WebGL, WebVR, React, Laravel en Elastic Search en hebt ervaring met GIT en deployment protocollen als composer en capistrano. Basiskennis van Linux is ook mooi meegenomen en je laat graag code zien die volledig zelf hebt geschreven. Je bent analytisch, leergierig en je denkt graag mee over onze architectuur, tools en processen.

In bullits:
 • Javascript
 • React (native)
 • PHP
 • Laravel
 • Bootstrap 4

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Xim Systems is een razend nieuwsgierig en leergierig team van gespecialiseerde developers die nieuwe techniek ademen. Zij fungeren als Xim’s ‘antennes’ in de markt en hebben de vrijheid om nieuwe techniek te onderzoeken, met elkaar te delen en toe te passen in verrassende oplossingen. Dat voelt als een startup, ook na tien jaar ervaring. Regelmatig met uitdagende deadlines en budgetten, maar daar ben je tenslotte held voor.

Onze helden werken met technieken als React (Native), Laravel (PHP), Bootstrap 4 en Elastic Search. Met 360 graden video, augmented reality, virtuele tours, zelflerende zoekmachines en slimme salestools. En voor aansprekende opdrachtgevers als de Eerste Kamer, Rabobank, Fiat Chrysler Automobiles, Universiteit Utrecht, DCMR Milieudienst Rijnmond, Ministerie van Economische Zaken, Verstegen Spices & Sauces en MARIN.

En dat is ‘Xim only’, want die mix aan gedreven collega’s, persoonlijke groei, sandbox development, elegante code en aansprekende opdrachten vind je nergens. Dat komt ook omdat Xim Systems zijn visie en dna deelt met reclamebureau Nijgh. Je ziet dus hoe jouw development werkt voor merken en met visuele impact.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
Bespreekbaar
Overige info Wij bieden je de inhoudelijke uitdaging om nieuwe techniek op een verrassende manier toe te passen voor mooie merken. Want je werkt ook nog eens samen met de merk- en visualisatiespecialisten van Nijgh. Welkom dus in een zeer divers team en in een monumentaal pand in een bruisend stuk Rotterdam. We hebben uitstekende lunches, drie kantoorhonden, een professionele tafelvoetbal en een metrostation aan de andere kant van de brug. Wil je meet weten over hetgeen wij te bieden hebben, let us know.

lees meer

Contactpersoon Dhr. de Vries
085-4015402
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Front-end developer in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam