user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature ICT Servicedienst medewerker, fulltime

in Zuidwolde

Plus Automatisering BV
 • Plus Automatisering BV
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving ICT service medewerker (Fulltime)
Lijkt het jou een uitdaging om als ICT service medewerker te werken in een sector die innovatief en volop in beweging is? Wil jij de regierol op je nemen bij het signaleren, analyseren en verhelpen van verstoringen in complexe systemen? Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT en wil jij een proactieve bijdrage leveren aan de professionalisering van ons bedrijf? Heb jij klanttevredenheid hoog in het vaandel en ben jij servicegericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen
Je lost problemen met hardware en software op en zorgt ervoor dat applicaties optimaal benut worden. Om je werk goed te kunnen doen heb je al de nodige praktijkervaring in een servicegericht ICT-functie en kun je goed omgaan met klantcontacten op verschillende niveaus.
Een greep uit de werkzaamheden van de ICT service Medewerker:
 • Je bent eindverantwoordelijk voor het verhelpen van verstoringen of calamiteiten;
 • Je bent het centrale aanspreekpunt voor alle vragen van de klant ten aanzien van het functioneren en het gebruik van zijn ICT-voorzieningen;
 • Je werkt mee aan het inventariseren en vernieuwen van bedrijfsnetwerken.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij
Wij zoeken een ICT service medewerker, die vanuit zelfredzaamheid, creativiteit en ondernemerschap in staat is om de beste service te kunnen verlenen aan onze klanten. Je beschikt daartoe over goede sociale en contactuele eigenschappen. Je hebt een proactieve en flexibele werkhouding en denkt in kansen en mogelijkheden. Je krijgt bij ons alle ruimte en verantwoordelijkheid om je vak te kunnen uitoefenen. Je beschikt over het de volgende kennis en eigenschappen:
 • Je hebt een relevantie opleiding afgerond op minimaal MBO-niveau 4 richting ICT;
 • Je bent iemand met enkele jaren werkervaring;
 • Je hebt een gedegen kennis van veel gevraagde besturingssystemen zoals Windows 10, Server 2016 en VMware;
 • Kennis van Office365 en VOIP telefonie;
 • Je hebt een klantgerichte instelling;
 • Je bent flexibel en accuraat;
 • Goede communicatieve eigenschappen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Plus Automatisering is al bijna 30 jaar de lokale ICT dienstverlener en web-ontwikkelaar in Drenthe / Overijssel. Door een flinke groei in de afgelopen jaren bestaat het huidige team uit 13 personen. Plus Automatisering heeft als visie om elke kantoormedewerker met plezier, gemak en optimaal te laten werken.

Netwerkbeheer en het schrijven van maatwerk applicaties zijn de standaard werkzaamheden bij Plus Automatisering. Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden hebben we altijd in ons achterhoofd om processen zo optimaal mogelijk in te richten zodat de eindgebruiker kosten kan besparen door sneller en efficiënter te werken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
ICT Servicedienst medewerker, fulltime
Score: 9.6
Stemmen: 37

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zuidwolde