user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

Atlantis Creative https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/5961/ade011b00fa9ac01f453e59c08c9e8d9/
Schiedamsesingel 131c
3012BA Rotterdam Zuid-Holland NL

010-2921700
Atlantis Creative
Score: 9.2
Stemmen: 48

Atlantis Creative

Schiedamsesingel 131c, Rotterdam

Atlantis Creative
  • Atlantis Creative
  • Rotterdam
  • 1 - 10 medewerkers
  • 010-2921700

Ons internetbureau vind je in het centrum, vlak bij de gezelligste straat van Rotterdam: De Witte de Withstraat. Met een team van 10 man (waaronder ook een paar vrouwen) ontwikkelen we voornamelijk webapplicaties, webshops en apps. Dat doen we voor een zeer diverse klantenkring. Zo zijn er beursgenoteerde ondernemingen waarvoor we werken, maar ook lokale ondernemingen.

Het werken in een klein team heeft zo zijn voordelen. Onze organisatie is vrij plat van structuur. Korte lijnen, direct overleg (ook met klanten) en veel eigen inbreng zijn slechts een paar voorbeelden.

In verband met een flink groeiend aantal opdrachten zijn we op korte termijn op zoek naar een nieuwe collega die een passie heeft voor backend technologie.

Werken bij Atlantis Creative? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
2 vervulde ICT vacatures
PHP backend webdeveloper met Symfony kennis in de omgeving Rotterdam (vervuld)
Atlantis Creative Ben je een inventieve PHP developer met een brede kennis en interesse? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je! In de rol van PHP developer werk je in een compact team aan ..
PHP developer gezocht in Rotterdam (vervuld)
Atlantis Creative Ben je een inventieve PHP developer met een brede kennis en interesse? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je! In de rol van PHP developer werk je in een compact team aan ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Rotterdam