Contactgegevens

Every Angle Software Solutions bv
Tielweg 6
2803PK Gouda Zuid-Holland NL

Every Angle Software Solutions bv
Score: 9.8
Stemmen: 2

Every Angle Software Solutions bv

Tielweg 6, Gouda

Werken in een innovatieve en gedreven cultuur

Every Angle is geen doorsnee werkgever. Onze filosofie is dat je alleen echte vernieuwing kunt brengen in een innovatieve en gedreven cultuur waar volop ruimte is voor nieuwe ideeën en waar mensen op een positief professionele manier met elkaar omgaan. Het succes dat de onderneming heeft, bewijst de kracht van deze insteek.

Wat kan Every Angle jou bieden?
Bij Every Angle kun je meewerken aan de ontwikkeling van de nieuwste informatietechnologie of deze implementeren bij klanten in de vorm van verbeterprojecten die in korte tijd heldere resultaten opleveren voor de klanten. Je zorgt ervoor dat onze klanten door Every Angle de dagelijkse operationele processen onder controle hebben.
Every Angle is geen detacheerder. Het gaat ons er niet om veel manuren te verkopen. Wij willen onze software goed inzetten en bewijzen dat de klant er in korte tijd echt beter van wordt. Wij stellen hoge eisen aan onze medewerkers en geven die kwaliteit door aan de klant.

Solliciteren bij Every Angle
Every Angle is een succesvol en snel groeiend softwarebedrijf. Om deze groei te ondersteunen, zoeken wij per direct ervaren nieuwe collegas. Bekijk de vacatures.

Get in control of your career: solliciteer op n van onze vacatures.

Werken bij Every Angle Software Solutions bv? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
1 vervulde ICT vacature
Software Developer met Interaction Design ervaring (vervuld)
Software Developer met Interaction Design ervaring Heb jij als Software Developer ervaring met Interaction Design en wil je meedraaien in een team van Delphi Developers van..
Bekijk ICT vacatures