Vacature Senior Ontwikkelaar

in Breda

Ontwikkelaar
Krinkels B.V.
  • Krinkels B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als een Senior Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het complexe ERP-systeem van Krinkels Groep. Je bent bezig met het implementeren van nieuwe en bestaande functionaliteiten. Daarnaast ga je je bezighouden met interfacing en modelleren van data. Er zitten momenteel drie seniors in het team die ook werken aan het ERP-pakket. Krinkels is momenteel bezig met implementeren met nieuwe functionaliteiten, waarbij je deels advies zult geven in de keuzes van toekomstbestendig ontwerpen. Je houdt rekening met alle aspecten van de bedrijfsvoering over de verschillende werkmaatschappijen heen. Ook volg je nieuwe ontwikkelingen in de markt en vertaal je deze naar efficiënte oplossingen.

lees meer

Functie-eisen Hbo+ IT/software gerelateerde studie en enkele jaren ervaring als softwareontwikkelaar, bij voorkeur met ORACLE (Apex/forms). Ook heb je ervaring met het modelleren van data en het werken in projectorganisaties. Je hebt goede analytische en communi­catieve vaardigheden. Je hebt een visie, werkt gestructureerd, neemt verantwoordelijkheid en initiatief.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving De Krinkels groep is de toonaangevende aannemer in de inrichting, aanleg en onderhoud van openbare ruimte. Ze bestaat uit een tiental bedrijven gevestigd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en de UK. De groepsomzet is € 250 miljoen en wordt gerealiseerd met zo’n 2.500 eigen medewerkers.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Goede arbeidsvoorwaarden
Senior Ontwikkelaar
Score: 7.8
Stemmen: 50

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Breda