user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature PLC software engineer

Embedded Developer
YER
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Hier werken betekent in een familiebedrijf samenwerken met professionele collega’s die het beste uit zichzelf en hun werk willen halen. In deze uitdagende functie vervaardig je niet alleen PLC- en visualiseringssoftware, maar ben je ook verantwoordelijk voor de realisatie en ontwikkeling van nieuwe besturingssoftware. Je houdt van complexe vraagstukken en wil naast het realiseren van de software je bezig houden met standaardisatie. Je houdt van afwisseling, bent conceptueel, analytisch en legt eenvoudig verbanden. Je bent een stevige gesprekspartner en weet anderen mee te krijgen in jouw ideeën.

Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor:
 • Het vervaardigen van PLC- en visualiseringssoftware
 • Het ontwikkelen van nieuwe besturingssoftware
 • Het in bedrijf stellen van machines en lijnen zowel bij de opdrachtgever als op locatie bij de klant
 • Het standaardiseren van werkprocessen

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal HBO-niveau
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het werken met Siemens Tia Portal, Allen Bradley en Mitsubishi PLC’s
 • Je hebt gewerkt met verschillende netwerksystemen, onder andere: Profinet en Ethernet-IP
 • Affiniteit met industriële machinebouw
 • Bereidwilligheid om te reizen over de hele wereld
 • Nauwkeurig, oplossingsgericht met een duidelijk gevoel voor techniek
 • Goede beheersing van Engelse taal, kennis van de Duitse taal is een pré

Spreekt deze functie je aan? Neem dan contact met mij op en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken met elkaar.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Duits
Bedrijfsomschrijving YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. In Nederland hebben we 8 kantoren en daarnaast zijn we ook gevestigd in de Verenigde Staten en Spanje. We zijn al sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler voor de invulling van zowel tijdelijke als vaste functies.

We stellen de wensen en ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers altijd centraal en zorgen voor de ideale match. Onze consultants zijn ervaren en gespecialiseerd in één of meerdere functiegebieden of branches. In combinatie met hun persoonlijke betrokkenheid, zijn zij een uitstekende carrièrecoach voor kandidaten om hen te begeleiden bij het maken van een volgende stap, in elke fase van hun carrière (van ambitieuze starter tot ervaren director). Voor onze opdrachtgevers zijn de consultants een professionele sparringpartner en adviseur voor alle wervingsvraagstukken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

• Een informele werksfeer met korte lijnen
• Kennisverbreding door middel van cursussen en scholing
• Afwisselend en zelfstandig werk
Contactpersoon Jeroen Tijssen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam