user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Automation CSV Engineer

Software Developer
Merck Sharp & Dohme B.V.
 • Merck Sharp & Dohme B.V.
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Project 1: EMS Upgrade
Het EMS (Environmental Monitoring System) zorgt voor continue monitoring en alarmering van onze produktie en lab ruimten op druk, temperatuur, vocht en deeltjes. Daarnaast wordt het systeem gebruikt voor doormelding van gebouwgebonden alarmen. Het EMS bestaat in de kern uit Siemens S7-300/400 PLC’s en iFix SCADA. Binnen het EMS Upgrade project gaan we Windows XP vervangen door Win7, FAT Clients vervangen door Thin Clients, VM Servers toepassen en OSI-PI voor data opslag en RtReports voor Rapportage. Als Automation engineer ben jij er verantwoordelijk voor dat al deze techniek inclusief technische (test)documentatie werkend wordt opgeleverd. Hierbij werk je samen met een aantal Automation collega’s, een CSV Engineer en een supplier die het OSI-PI en RtReports deel voor zijn rekening neemt.

Project 2: Casco Remediation PUCsen
Het project Casco Remediation PUCsen betreft de vervanging van 8 stuks Windows XP met een FileCollector naar een iHistorian door 8 stuks Win7 Interface node naar een bestaande OSI-PI server. Als Automation engineer ben jij er verantwoordelijk voor dat deze techniek inclusief technische (test)documentatie werkend wordt opgeleverd. Hierbij werk je samen met een aantal Automation collega’s, een CSV Engineer en een Ierse supplier die het OSI-PI deel voor zijn rekening neemt.

Project 3: Cleaning In Place/ Drying in Place (CIP/DIP) unit t.b.v. Sterile productie
De productiecapaciteit van de Steriele productie wordt verhoogd, een onderdeel daarvan is een tweede Cleaning In Place/ Drying in Place (CIP/DIP) unit. De CIP/DIP unit wordt gebruikt voor het reinigen en drogen van de compounding ketels en vial filling line. Als automation engineer ben je verantwoordelijk voor de intergratie van het systeem in het bestaande productie process. De nieuwe unit moet geïntegreerd worden in de besturing van de vial filling line, 3 compounding ketels, utility control system, rapportage systeem en centraal alarmeringssysteem.

Project 4: Assemblage en primaire verpakking machines tbv capaciteit uitbreiding
De Implanon productie lijn bestaat uit een filling and closing line (FCL) met daaraan gekoppeld een primary packaging line(PPL). De lijn assembleert de applicator, plaats de vezel met de actieve stof, en verpakt de geassembleerde applicator in een blister. De product kwaliteit wordt inline gecontroleerd doormiddel van vision systemen. Er komt een vergelijkbare productielijn bij. Als automation engineer ben je betrokken bij de engineering en uitvoering. Je bespreekt het design met externe leveranciers en je ziet erop toe dat het ontwerp voldoet aan de automation standaarden en wensen van de klant. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de koppeling van de lijn met de MSD systemen zoals MES en PI.

Project 5: Upgrade HVAC controls voor pharmaceutisch productiegebouw
“CO HVAC control” is een project waarin 25 bestaande HVAC regelkasten in een van onze pharmaceutische productiegebouwen worden vervangen door nieuwe regelkasten. Reden is het end of life zijn van de hardware en software.
De nieuwe HVAC control laag wordt gevormd door Siemens PX controllers met daarboven het Siemens Desigo CC monitoring systeem (server/clients). De Desigo CC server komt in een virtuele machine. De functionaliteit van het besturingssysteem blijft ongewijzigd.

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde Technische HBO opleiding (bijv. Industriële Automatisering )
 • 5 jaar werkervaring als Software/PLC/SCADA Engineer
 • Kennis en ervaring met iFix SCADA is een pré
 • Kennis van systemen zoals Siemens (S7), SCADA, Visual Basic, SQL of andere pakketten
 • Ervaring met XP, Windows 7, 10 en (Industriële) netwerken
 • Ervaring in de Life Science Industry (o.a. cGMP, Safety, Validatie)
 • Je sociale en communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld
 • Je toont overtuigingskracht en proactiviteit
 • Kennis en ervaring met de MSD systemen en Organisatie is een pré

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving MSD is een wereldleider in de gezondheidszorg met een gediversifieerde portefeuille van receptplichtige geneesmiddelen, vaccins en diergezondheid producten. Vandaag, bouwen wij een nieuw soort gezondheidszorg bedrijf – dat klaar is om te helpen met het maken van een gezondere toekomst voor ons allemaal. Ons vermogen om te excelleren, hangt af van de integriteit, kennis, verbeelding, behendigheid, diversiteit en teamwerk van een individu als jij. Als onderdeel van ons wereldwijde team hebt u de mogelijkheid om samen te werken met de getalenteerde en toegewijde collega's tijdens het ontwikkelen en uitbreiden van je carrière.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

We verwelkomen je om in een uitdagende, innovatieve omgeving met grote kansenmogelijkheden jouw loopbaan te ontdekken. Je zal hierbij via YER gedetacheerd worden bij MSD.
Verder hanteren we de volgende voorwaarden:

• Een goed salaris, afhankelijk van jouw ervaring
• Een uitgebreide toolset om jouw carrière goed te ondersteunen, denk hierbij aan een personal development budget, training en coaching
• Gezonde werk-prive balans

lees meer

Automation CSV Engineer
Score: 7.2
Stemmen: 20

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oss