line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down

Vacature Manager Business Intelligence (omgeving Den Bosch/Eindhoven)

Vacature Veghel

YER
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Manager Business Intelligence word je het gezicht van de afdeling en sta je met je ervaring, overzicht en inzicht aan de basis van de verdere uitbouw van een moderne BI-afdeling. Je stuurt 4 ervaren businessanalisten aan en bent in staat dit team op performance en kennis verder te ontwikkelen. Je hebt een goed begrip van de relatie tussen bedrijfsprocessen en KPI's en hebt frequent contact met de business en andere relevante stakeholders om ontwikkelingen in kaart te brengen en behoeften te analyseren. Je hebt een scherp oog voor de ontwikkelingen op je vakgebied en vertaalt deze naar mogelijkheden voor de eigen afdeling en onderneming. Je werkt zelf actief mee om rapportages te ontwikkelen en de informatievoorziening verder te optimaliseren en bewaakt het governance proces rondom de activiteiten.

Functie-eisen
 • Academisch werk- en denkniveau, gecombineerd met een relevante opleiding, bijvoorbeeld in een bedrijfskundige of technische richting
 • Circa 10 jaar relevante werkervaring, waarvan enkele jaren in een leidinggevende rol
 • Ervaring met agile / scrum ontwikkeling
 • Ervaring met de implementatie van een nieuw BI-landschap is een pre
 • Stevige analytische en conceptuele vaardigheden
 • Directe en open communicatie, gewend te schakelen op diverse niveaus
 • Proactief en oplossingsgericht, combineert overzicht en inzicht met een gezonde pragmatische benadering
 • Scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen en de daaruit voortvloeiende mogelijkheden voor de eigen organisatie
 • Resultaatgerichte instelling en gewend te sturen op kwaliteit en deadlines
 • Sterk in plannen, organiseren en structureren
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een vooraanstaand en gerenommeerd concern met een sterke marktpositie en stevige financiële basis. De cultuur van de onderneming kenmerkt zich door een sterke betrokkenheid van de medewerkers en een open en informele communicatiestijl. Belangrijke steekwoorden in dit kader zijn: professioneel, klant- en servicegericht, gepassioneerd en oog voor kwaliteit, structuur, efficiency en innovatie.

Salarisinformatie Salaris in overleg

Overige info

Wil jij aan de basis staan van de verdere uitbouw van een moderne BI-afdeling bij een dynamische en succesvolle onderneming en als BI-professional je stempel te drukken op de ontwikkeling van een innovatieve afdeling? Wil je jezelf blijven ontwikkelen en kansen pakken op je vakgebied? Dan biedt deze functie een uitgelezen kans om deze ambities waar te maken.

Contactpersoon Peter Jeurissen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor ICT medewerker in regio Veghel
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. ICT medewerker