user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Business Operations Topper bij ICT Dienstverlener

in Eindhoven

ITILITY B.V.
  • ITILITY B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving

Je gaat een belangrijke rol spelen in het verder uitbouwen van het succes van de organisatie, klantfocus is hierbij cruciaal. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen van projecten en/of operations team, het opstellen van statements of work (met een substantiële legal en finance component) en het bepalen en behalen van deliverables.

Het betreft een nieuwe functie die ontstaan is door het succes van de organisatie. Je krijgt je eigen aandachtsgebied en je bent ook hands on betrokken bij de business. Natuurlijk lever je een bijdrage in de strategie van de onderneming, maar even belangrijk is het verder verbeteren van de day to day operatie. Dit betekent dat je naast je verantwoordelijkheid voor jouw deel van de organisatie veel klantcontact hebt, dat je projecten en/of je team leidt, dat je met de voeten in de klei staat.

lees meer

Functie-eisen

Je hebt minimaal 10 jaar jaar werkervaring bij een IT dienstverlener, waarvan 6 jaar in een rol als projectmanager, programma/delivery/operations manager of als resource manager. Belangrijk is dat je een gesprekspartner bent voor de klant (IT Management, Business) en begrijpt hoe je je dienstverlening optimaal kan inzetten. Je bent goed in 'connecting the dots' van de verschillende onderdelen. Je combineert passie voor techniek met uitstekende business sense en goed inzicht in mensen en cijfers. Je bent oplossingsgericht. Je hebt ondernemersgeest. Je bent nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen in IT en kan deze vertalen naar sustainable business. Je kunt de koppeling leggen tussen strategie en operatie. HBO/WO-opleiding en uitstekend in Engels in woord en geschrift. Je ambitie is om je ervaring in te kunnen zetten in een ondernemende organisatie waar je verantwoordelijkheid neemt en ook daadwerkelijk invloed gaat hebben.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Zeer succesvolle IT dienstverlener met onderscheidend aanbod. Klanten zijn internationaal opererende 'best of class' enterprise ondernemingen die in de top van hun markt opereren.

Salarisinformatie Salaris in overleg