user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Medior/Senior Windows Software Engineer (C#)

Software Developer
Foodticket BV
 • Foodticket BV
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 4 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Op basis van ons platform ontwikkelen we ook native desktop applicaties (geschreven in C#) voor Windows (en toekomstig misschien OS X / cross platform) voor restaurants. Elke dag maken 1.500+ restaurants gebruik van het Foodticket platform en de native desktop applicaties zorgen voor een stabiele werkomgeving. De native applicaties zorgen bijv. voor aansturing van hardware, mogelijkheid tot offline werken, etc.


Voor onze native desktop applicaties hebben we tal van wensen die we willen implementeren en zijn daarvoor op zoek naar een Medior/Senior Windows Software Engineer. De applicaties bieden vooral technische ondersteuning voor aansturen van hardware (printers, pin-apparatuur, inlog-systemen), gedegen ICT-kennis is daarom van belang. En de native applicaties werken uiteraard op basis van het Foodticket platform dat web-based is, kennis van algemene internet-technieken is dus een vereiste.
Wij staan open voor een compleet nieuwe aanpak/opzet van de applicaties.


Ben je een ervaren software engineer die van een uitdaging houdt om iets totaal nieuws neer te zetten, dan ben je meer dan welkom. Verder vind je het leuk om je creativiteit te gebruiken en zo zelfstandig op zoek te gaan naar verbeteringen en te onderzoeken wat de toepassingsmogelijkheden kunnen zijn van nieuwe technologieën.
 

lees meer

Functie-eisen Gevraagd wordt
 • Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau; 
 • Je bent technisch ingesteld en hebt onderzoeksmentaliteit en doorzettingsvermogen om lastige vraagstukken op te lossen;
 • Je hebt ruime ervaring met Windows development (OS X en/of cross platform is een pre); 
 • Kennis C#, .NET, WPF, Windows; 
 • Kennis van algemene internet-technieken is een pre; 
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve- en documentatievaardigheden.

Geboden wordt
 • Een fulltime dienstverband waarin je veel kan leren en veel ruimte krijgt voor eigen initiatieven;
 • Een informele werksfeer met veel jonge, enthousiaste collega’s;
 • Een marktconform arbeidspakket;
 • Reiskostenvergoeding / leaseauto in overleg.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Vier jaar geleden zijn wij gestart met Foodticket om restaurants/snackbars/etc. een (online) alternatief te bieden voor hun kassa en webpresentie. Bij velen was en is het niet mogelijk online eten bestellen en/of af te rekenen en was de online verkoop niet gekoppeld aan het kassasysteem. Via een mooie website, iOS en Android app en eenvoudig te bedienen kassa zorgen wij er voor dat restaurants weer bij de tijd zijn.

Wij zijn momenteel voornamelijk actief in Nederland en Canada en zijn wij op zoek naar mensen als jij die het leuk vinden om van grond af aan wat nieuws op te bouwen en aan de start staan van een mooi bedrijf.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Salaristechnisch komen we er altijd wel uit en een auto van de zaak is bespreekbaar.
Medior/Senior Windows Software Engineer (C#)
Score: 8.9
Stemmen: 21

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Blaricum