user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Senior Full Stack Software Engineer bij Foodticket

Full-stack (Web)Developer
Foodticket BV
 • Foodticket BV
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 4 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Elke dag maken 2000+ restaurants en duizenden consumenten gebruik van het web-based platform van Foodticket. Vele mensen dus die gemakkelijk en snel willen kunnen werken en/of online bestellen.

Voor ons web-based platform hebben we tal van wensen die we willen implementeren en zijn daarvoor op zoek naar senior full stack software engineers. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van het (nieuwe) platform op basis van moderne en solide webtechnologieën.
Wij staan open voor een compleet nieuwe aanpak/opzet van het platform. Heb je de ervaring, het lef, en houd je van een uitdaging om iets totaal nieuws neer te zetten, dan ben je meer dan welkom.

Verder vind je het leuk om je creativiteit te gebruiken en zo zelfstandig op zoek te gaan naar verbeteringen en te onderzoeken wat de toepassingsmogelijkheden kunnen zijn van nieuwe technologieën.

lees meer

Functie-eisen Gevraagd wordt:
 • Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau; 
 • Je bent technisch ingesteld en hebt onderzoeksmentaliteit en doorzettingsvermogen om lastige vraagstukken op te lossen;
 • Je hebt ruime ervaring in software engineering op het gebied van grote/complexe web-based platformen van algemeen front-end (html/css/js) t/m specifiek back-end (linux/apache/mysql/php/perl/java); 
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve- en documentatievaardigheden.

Geboden wordt:
 • Een fulltime dienstverband waarin je veel kan leren en veel ruimte krijgt voor eigen initiatieven;
 • Een informele werksfeer met veel jonge, enthousiaste collega’s;
 • Een marktconform arbeidspakket;
 • Reiskostenvergoeding / leaseauto in overleg.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Vier jaar geleden zijn wij gestart met Foodticket om restaurants/snackbars/etc. een (online) alternatief te bieden voor hun kassa en webpresentie. Bij velen was en is het niet mogelijk online eten bestellen en/of af te rekenen en was de online verkoop niet gekoppeld aan het kassasysteem. Via een mooie website, iOS en Android app en eenvoudig te bedienen kassa zorgen wij er voor dat restaurants weer bij de tijd zijn.

Wij zijn momenteel voornamelijk actief in Nederland en Canada en zijn wij op zoek naar mensen als jij die het leuk vinden om van grond af aan wat nieuws op te bouwen en aan de start staan van een mooi bedrijf.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Salaristechnisch komen we er altijd wel uit en een auto van de zaak is ook bespreekbaar.
Aantal uur per week 4 - 40 uur p/w
40
Senior Full Stack Software Engineer bij Foodticket
Score: 7.5
Stemmen: 47

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Blaricum