Vacature Senior PHP developer - Delft

Delft

Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij het gevoel dat je uitgeleerd bent binnen de organisatie? Dat je het glazen plafond bereikt hebt of dat je niet genoeg verschil kunt maken binnen de organisatie? Denk jij dat je genoeg PHP (OOP/MVC) ervaring hebt opgedaan en daarnaast de leiding kan nemen over een product dat gebruikt wordt door A merken? Lijkt jou het leuk om met niet alleen maar techneuten samen te zitten maar ook te schakelen met de marketing, sales en support? LEES SNEL VERDER!

Organisatie
Op een van de vetste locaties in Delft is deze organisatie gevestigd. Je komt binnen in een groot glazen pand vol met gezellige collega’s. Samen zorgen ze er voor dat hun product continu blijft innoveren en verbeteren. Gezien de groei in het aantal bedrijven die zij helpen met hun software, zijn ze opzoek naar een echte senior backend developer. Deze organisatie levert ‘customer experience software’ voor grote toonaangevende A merken. Zij helpen hun opdrachtgevers met het meten van de klanttevredenheid en het ophalen van feedback op een slimme manier, het analyseren en proactief rapporteren van de resultaten en het publiceren van reviews. Vanuit het altijd mooie delft werken zij in een hecht en flexibel team. Flexibiliteit, klantgerichtheid en innovatie is hoe je hun DNA kan omschrijven. Zij kennen hun plek in de markt, work hard, play hard. Daarom zijn zij opzoek naar een nieuwe collega met een vergelijkbare mindset.

Functie
Als backend developer ben jij het mastermind achter het product. Doordat zij customised customer experience oplossingen bieden, is het voor elke klant weer anders.  Je gaat je vooral bezig houden met het automatiseren van het klantfeedback proces van de klanten, het beheersbaar en leesbaar maken van data en het vertalen van concept tot techniek. Je gaat veel samenwerken met andere afdelingen zoals marketing, sales en support om nieuwe producten te ontwikkelen. En niet te vergeten: werken aan hun eigen security! Uiteindelijk zorg jij ervoor dat de klanten duizenden reviews per dag verzamelen zonder dat iemand ook maar twijfelt of alles werkt. Daarnaast mag jij ze gaan helpen bij het verbeteren van de systemen door hier een serieuze upgrade voor te bouwen. Al met al kun jij er dus vanuit gaan dat geen dag hier saai zal zijn, er werk genoeg is voor de komende jaren, een grote impact maakt binnen een organisatie en elke dag voor jou weer leerzaam is.

Eisen

 • een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal. Zowel in woord als geschrift (Engels is een pré)
 • minimaal 5 jaar ervaring heeft met PHP en MySQL
 • ervaring heeft met het ontwerpen van databases
 • ervaring heeft met GIT (branching, releases ed)
 • ervaring heeft met het connecten met het bouwen van API’s
 • kennis heeft van NGINX (pre)
 • bekend is met de Elastic stack (pre)
 • security begrijpt (pentests zijn routine)
 • kennis heeft van een framework zoals Laravel of Symfony

Voorwaarden

 • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring en skillset
 • Een functie waarbij je projecten echt eigen kunt maken
 • Uitdaging en heel veel ruimte voor eigen inbreng
 • Informele werksfeer met korte lijnen en heldere communicatie
 • Elk kwartaal een teamuitje en borrels op hoge frequentie!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Delft