Vacature PHP Developer - Roermond

Roermond

Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een van onze partners in de regio van Roermond ben ik momenteel op zoek naar een Medior PHP Developer welke niet alleen beschikt over kennis en ervaring in het programmeren maar ook de behoefte heeft met zijn kwaliteiten anderen te helpen met hun kwakkelende gezondheid. Deze organisatie is gespecialiseerd in het maken van eigen maar ook hele specifieke maatwerk software voor de zorg en overige overheden als de politie en de brandweer, daarnaast werken zij door het hele land met verschillende universiteiten samen om techniek en zorg zo goed mogelijk met elkaar te combineren. Wanneer iemand van 24 ruim twee weken in het ziekenhuis ligt en verder weinig beweegt dan is de kans zeer waarschijnlijk dat de spieren voor 30% worden aangetast. Als je hier niks aan doet heeft dat soms verregaande gevolgen voor je spieren en gewrichten voor de rest van je leven. Deze organisatie heeft dmv sensoren een applicatie ontwikkeld die dit feilloos meet, weet welke bewegingen je wel of niet kan maken en de desbetreffende arts of verpleegkundige het juiste advies afgeeft. Daarnaast geeft deze applicatie aan wanneer en hoe je moet bewegen om nadelige gevolgen te voorkomen. Zeer complexe en uitdagende software wat je in dat geval ontwikkeld op het gebied van PHP! Je komt terecht in een omgeving met nog ruim 15 andere programmeurs, het ontwikkelniveau is zeer goed in balans, variërend van Junior Developer tot Senior niveau. Het pand waarin je zult werken valt te bestempelen als een prettige werkomgeving, het ziet er goed uit en alles is er zo op ingericht dat jij als developer niet gestoord hoeft te worden. In deze functie kan je je ontwikkelen op meerdere vlakken, vind jij het leuk om volledig hands-on te programmeren? In dat geval hoef jij je geen druk te maken over klantcontact, vind je het juist wel leuk om ook projectmanagement taken te combineren met je kennis en ervaring op het gebied van PHP dan is dat ook een mogelijkheid! Je kan dus alle kanten op.

Functie

Als Developer in hart en nieren wil jij natuurlijk maar een ding, werken met de meest innovatieve technieken. Het komt daarom mooi uit dat je hier kan en mag werken met PHP (duhhhhh), Javascript, React, JSON en het normale riedeltje wat je in elke PHP vacature tegenkomt. Hier word gewerkt met meerdere frameworks maar vaak word er per project gekeken of Laravel óf Symfony de meest logische stap is. Dit team bestaat zoals eerder vermeld uit 15 developers, je komt terecht in een warm bad van heb ik jou daar! Het is een leuke groep jonge mensen die over net zo veel passie beschikken voor het programmeren als jij. Soms is het tijd voor ontspanning, in dat geval ga je met het team leuke dingen doen om de leuke sfeer in de groep te waarborgen.

In elk project dat wordt opgepakt word bepaald wat voor jou de beste in te vullen rol is, ga jij je meer focussen als developer op het project of vlieg jij dit project aan als Lead, scrum master of projectmanager. Dit is niet standaard maar wel mogelijk indien wenselijk. Het geeft aan dat deze organisatie flexibel is wat dat betreft en je dus niet of te denken aan 0’en en 1’en, hoe uitdagend dat ook is uiteraard. 78% van vertrekkende personeelsleden doet dat omdat zijn huidige functie en werkgever geen ruimte meer bied om te groeien in de functie, de dagen dat we vandaag weten wat we morgen doen zijn wat dat betreft voorbij. Dus lijkt het jou leuk om jezelf in de diepte te ontwikkelen op het gebied van Software Development dan is dit een zeer mooi optie, lijkt het jou leuk om jezelf breder te ontwikkelen en betrokken te zijn bij de gehele ontwikkelstraat van klantcontact tot onderhoud dan is dit ook een zeer uitdagende optie!

Eisen

 • HBO en/of WO werk- en denk niveau
 • Ervaring met PHP
 • Ervaring met Laravel en/of Symfony is een pré
 • Kennis op het gebied van Javascript
 • Je bent communicatief vaardig en/of goed in zelfstandig werken, 82% van de projecten wordt wel in teamverband aangevlogen dus je komt ook goed tot je recht in een team van andere (meer/minder) ervaren developers
 • Je bent gedreven om nóg beter te worden als ontwikkelaar en je denkt van nature altijd oplossingsgericht

Voorwaarden

 • Hele gave projecten!
 • Boven marktconform salaris (afhankelijk van je kennis en ervaring)
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Bonusregeling
 • De laptop en telefoon die je graag hebben wilt
 • Gratis lunch iedere dag
 • 25 vakantiedagen
 • Mogelijkheid om thuis te werken

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Roermond Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Roermond