user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Java Developer (32, 36 of 40 uur)

in Baarn

VX Company IT Services B.V.
 • VX Company IT Services B.V.
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving CSS, HTML5, jQuery, AngularJS, Spring, Seam. Werk met ons mee aan uitdagende Java technologieën en projecten voor onze klanten. We zijn op zoek naar Java Developers die alles uit zichzelf willen halen. Die voorop willen lopen binnen het vakgebied en een tomeloze inzet hebben. Herken jij jezelf hierin? Dan wil ons Java team graag samenwerken met een collega zoals jij!

Jouw rol als Java Developer

Als Java Developer bij VX Company werk je mee aan enterprise, mobile en Cloud gerelateerde projecten voor diverse en interessante opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van functionaliteit in alle lagen van applicaties en werkt met de modernste technieken, ontwikkeltools en methoden. Het niveau van de werkzaamheden is hoog. Jouw kennis en enthousiasme wordt gevraagd in het ontwerpen en bouwen van moderne en stevige webbased enterprise applicaties volgens een Agile werkwijze.

Wie worden jouw collega’s?

Natuurlijk, jouw passie voor Java draagt voor een groot deel bij aan je werkplezier als Java Developer. Maar wij vinden een gezellige en inspirerende groep collega’s ook belangrijk. Jij komt terecht in een hecht team van 25 Java specialisten. Samenwerken en kennis delen staan binnen het team centraal. Tijdens maandelijkse meetings worden frameworks, nieuwe technologieën en werkwijzen besproken. Daarnaast komt het team minimaal één keer in het jaar een weekend samen om te coden en samen in de ‘glazen bol’ te kijken. En die kennisdeling beperkt zich niet alleen tot jullie groep. Specialisten op het gebied van DevOps, Mobile en Agile komen vaak bij jullie over de vloer.

lees meer

Functie-eisen Voor de functie van Java Developer zijn wij op zoek naar iemand die past in het volgende profiel:
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met Java.
 • Je hebt ervaring met CSS, HTML5, jQuery, AngularJS, Spring, Seam en Hibernate.
 • Design Patterns zijn niet nieuw voor je.
 • Je bent nieuwsgierig naar de trends en ontwikkelingen in je vakgebied.
 • Concepten zoals NoSQL, Functional Programming en Single Page Applications spreken je aan en je bent bereid je hier verder in te verdiepen.
 • Je beschouwt softwareontwikkeling als een vak en bent continu bezig je craftsmanship te verbeteren.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je communicatief sterk bent en een klantgerichte instelling hebt. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en werkt graag aan verschillende projecten. Woorden die jou verder omschrijven zijn: gedreven, analytisch sterk, flexibel, teamspeler en leergierig.

Waarom VX Company?

VX Company is al ruim 15 jaar een echte Java specialist. We behoren tot de top en zijn daar trots op. Onze VX’ers lossen dagelijks complexe IT-vraagstukken op voor onze klanten. Maar wat het werken bij VX Company echt uniek maakt is de bedrijfscultuur waarin innovatie, plezier, betrokkenheid en ontwikkeling centraal staat. We vinden het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. Dat gaat volgens ons het beste in een omgeving waarin jij je thuis voelt. Een werkomgeving die informeel is en inspireert. Waar de deur van de directie altijd openstaat voor een briljant idee of een kritische noot. Waar je je eigen keuzes kunt maken en jezelf kunt ontwikkelen. Zowel op technologisch als persoonlijk vlak. Alleen zo kom je tot de beste prestaties.

lees meer

Bedrijfsomschrijving IT-dienstverlening is voor 99% mensenwerk. Daarom besteden wij onze tijd aan waar het écht om gaat: onze 250 IT-professionals en alles wat zij nodig hebben om met plezier te werken en zich te blijven ontwikkelen. Zij vormen de kern van ons succes. Komen tot de beste prestaties in een werkomgeving die informeel is en inspireert. Een omgeving waarin professionele groei, kennisdeling en betrokkenheid centraal staan. VX Company is opgericht in 1988. We richten ons op het adviseren, ontwerpen, bouwen, testen, implementeren en outsourcen van enterprise infrastructuren en applicaties gebaseerd op Microsoft, Oracle, Java, Unix en Linux. Daarnaast verzorgen we consultancy en trainingen op het gebied van Agile en testen. Meer weten over werken bij VX Company? Kijk dan op: www.werkenbijvxcompany.nl.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
32, 36 of 40
Java Developer (32, 36 of 40 uur)
Score: 9.4
Stemmen: 2

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Baarn