user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technisch Support Engineer / Technisch Helpdeskmedewerker

in Den Haag

CityGIS
 • CityGIS
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Je functie als Technisch Support Engineer / Technisch Helpdeskmedewerker:

Als Technisch Support/Helpdeskmedewerker maak je deel uit van ons Technisch Service & Support team en ben je in deze functie een essentiële spil tussen de gebruikers van onze producten en onze programmeurs die de applicaties maken en verder ontwikkelen. Met als doel er voor te zorgen dat onze klanten zo efficiënt mogelijk hun dagelijks werk kunnen doen:

Werken bij CityGIS

CityGIS is een groeiend en dynamisch bedrijf in Den Haag met inmiddels meer dan 35 werknemers. Het is onze missie de best mogelijke Geografische Coördinatie & Informatie Systemen te leveren aan de professionele markt. De markt waar elke seconde telt; Openbare Orde en Veiligheid. Onze klanten (BeNeLux ) zijn dan ook werkzaam in de hulpverlenings- en veiligheidsdiensten: 112-meldkamers, Brandweer, Politie/Recherche en Ambulance. Maar denk ook aan Reddingsbrigade (KNRM) en interdisciplinaire projecten ten aanzien van crisis-beheersing, terrorisme-, en rampenbestrijding.

Jouw dagelijkse werk zal daarom alles te maken hebben met de dienst- en hulpverleners van het eerste uur. Naast een informele sfeer, collega's waar je op kunt bouwen en een uitstekend salaris, is dit aspect voor sommigen een extra motivatie en uitdaging, om met je dagelijkse werk een steentje bij te dragen aan een betere en veiligere samenleving. Dit betekent ook dat wij hoge eisen stellen, omdat wij er naar streven de beste kwaliteit te leveren, elke dag weer. Werken bij CityGIS geeft je dan ook de kans een belangrijke rol te vervullen in het waarborgen hiervan en in het verdere succes van onze producten en daarmee met het succes van onze klanten.

Je werkzaamheden:
 • Je biedt support aan onze klanten middels mail, telefoon en remote-login
 • Je registreert, documenteert en prioriteert incidenten, lost vragen en problemen zelfstandig op en waar nodig routeer je deze naar andere afdelingen, als Techniek
 • Je biedt support, in samenwerking met je collega’s van Techniek, op het testen van onze producten en op het installeren ervan (in-en outdoors).

lees meer

Functie-eisen Functie-profiel - Wat zoeken wij:
 • Je hebt een MBO4+​/​HBO werk- en denkniveau vanuit een gerichte ICT-opleiding.
 • Je hebt ervaring met support aan klanten (help- of servicedesk)
 • Je hebt kennis van Microsoft Server 2008/2012
 • Je hebt kennis van Microsoft Windows 7 tot Windows 10
 • ITIL certificering is een pre.
Daarnaast heb je de volgende kwaliteiten in huis:
 • Je hebt een klantgerichte en proactieve houding
 • Je hebt een goed analyserend en probleemoplossend vermogen
 • Je bent gestructureerd en stressbestendig
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (Nl en Eng)
 • Je kunt zowel zelfstandig werken als in projectverband
 • Je bent flexibel ten aanzien van werktijden; je bent bereid, indien aan de orde, tot het uitvoeren van werkzaamheden na kantoortijden (incidenteel).
   
 • Kortom, je bent een positief ingestelde, zelfstandige en leergierige teamplayer.

Wij bieden ruimte voor de mogelijkheid om door te groeien en jezelf te (blijven) ontwikkelen.
En ben je net begonnen en startend: ook daar staan wij open voor, mits er wel duidelijk sprake is van relevante ervaring en basiskennis  ten aanzien van de hier beschreven zaken.


Ben jij de versterking die wij zoeken?
Dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt ook je motivatie en CV direct sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving CityGIS, een Nederlands bedrijf met de hoofdvestiging in Den Haag. Onze missie is het leveren van de best mogelijke Geografische Coördinatie & Informatie Systemen aan de professionele markt. De markt waar elke seconde telt; Openbare Orde en Veiligheid.

Onze producten vormen een solide en geïntegreerd geheel van efficiënte oplossingen voor 112-meldkamers en voertuigen. Brandweer, Ambulance, Politie en ook Recherchediensten maken veelvuldig gebruik van CityGIS systemen. Tijdens grootschalig optreden, interregionale-, interdisciplinaire-, internationale samenwerking en rampenbestrijding tonen de CityGIS systemen dan ook hun grote kracht in het beschikbaar maken van de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste betrokken persoon.

CityGIS is zich bewust van haar maatschappelijke invloed en ziet maatschappelijke verantwoordelijkheid als vanzelfsprekend. Je ziet dit terug in alles wat wij doen: in onze projecten, in onze organisatie, zowel direct als indirect. Dit betekent dat innovatie, een open en integere stijl van zaken doen, klantvriendelijkheid, maar zeker ook de zorg voor veiligheid, milieu en duurzaam ondernemen wezenskenmerken zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Voor meer informatie zie onze website.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De salarisindicatie voor deze functie is afhankelijk van je opleiding. werkervaring en potential.