user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Executive Collaboration Lead / Management Assistent - 40 uur - regio Haaglanden

ICT Manager
SKS Professionals bv
  • SKS Professionals bv
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Detachering / Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Wij zoeken iemand die iets van een IT achtergrond heeft en ervaring in event management!

Binnen het team coördineren en plannen jullie alle Executive events en meetings, van simpele kleine skype meetings tot globale company wide webcasts met duizenden participanten.
Wij zijn dus op zoek naar mensen die communicatief heel sterk zijn (vanwege het coördineren & plannen), maar ook technisch verstand hebben van, of ervaring hebben met, de verschillende collaboratie tools (Skype, Video conferencing, Telepresence).
Zeer belangrijk is dat de persoon stevig in zijn schoenen staat want het is een serieuze rol met executive stakeholders met hoge verwachtingen die allemaal naar deze persoon gaan kijken als er iets mis gaat.
Natuurlijk moet het Engels 100% goed zijn, ook in stressvolle situaties.

Klant tevredenheid is het allerbelangrijkste en het moet dus iemand zijn die flexibel en tot het uiterste gaat om dat voor elkaar te krijgen, veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt je dan ook daarvoor in deze rol.
Iemand die dus iets van een IT achtergrond heeft en ervaring heeft in event management zou ideaal zijn.

 

lees meer

Functie-eisen - Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
- Ervaren met het organiseren en coördineren van grote (virtuele) evenementen van begin tot eind. Je moet de mogelijkheid hebben om meerdere aspecten van het evenement te beheren, sturen en beheren, zoals technologie, deelnemers, meerdere belanghebbenden en vereisten.
- In staat om de volledige verantwoordelijkheid te pakken en tegelijkertijd een proactieve houding aannemen bij het organiseren en coördineren van deze evenementen, dit terwijl jij onder hoge druk werkt.
- Ervaring in het gebruiken en ondersteunen van Cisco / Polycom videoconferentieapparatuur, CISCO Telepresence en Lync / Skype voor zakelijke vergaderingen
- Moet beschikken over uitstekende taalvaardigheid, zowel schriftelijk als mondeling (van persoon tot persoon en via de telefoon), zowel in de lokale taal als in het Engels.
Kan communiceren op alle niveaus van de organisatie. Gevoelig zijn voor non-verbale communicatie en daar adequaat op kunnen reageren
- Beheren van verwachtingen en effectieve communicatie met de meest senior stakeholders in het bedrijf
- Ervaring met Microsoft Skype, Office 365, Sharepoint Online

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving SKS Professionals werft voor deze opdrachtgever.
Salarisinformatie Salaris in overleg
Executive Collaboration Lead / Management Assistent - 40 uur - regio Haaglanden
Score: 8.0
Stemmen: 38

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Voorburg