user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature ICT Services Coordinator

in Capelle aan den IJssel

SKS Professionals bv
  • SKS Professionals bv
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 38 uur p/w
Functieomschrijving Introductie
Voor een opdrachtgever in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een ICT Services Coördinator. Het gaat hierbij om een functie met uitzicht op een vaste aanstelling.

Als ICT Services Coördinator ben je verantwoordelijk voor het beheer van de ICT Infrastructuur. Denk hierbij aan de applicatie- en database servers, de dataopslag, de netwerken, de telefonie en ca. 200 kantoorwerkplekken.
De infrastructuur is ondergebracht in een hybride Cloud omgeving bij een beperkt aantal service providers. Je komt te werken in een enthousiast team en hier ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de eerder genoemde service providers en zie je erop toe dat de afgesproken service levels worden nagekomen. De lokale Servicedesk en het werkplekbeheer vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je denkt continu na over optimalisatie van processen en draagt zelf ook ideeën aan voor vernieuwing. Je hebt in deze afwisselend functie veel contact met verschillende externe serviceproviders en met diverse afdelingen binnen de organisatie.

Functie
Het takenpakket bestaat o.a. uit:
• Het aansturen van de (Cloud) service providers (gestructureerd service management)
• Het uitvoeren van lokaal werkplekbeheer en de eerstelijns Servicedesk
• Het functionele beheer van telefonie en uitgifte en beheer van vaste en mobiele telefoontoestellen
• Incidentmanagement: het afhandelen van storingen in samenwerking met de service providers en goede communicatie met de gebruikersorganisatie
• Change management: het initiëren en het realiseren van optimalisaties en innovaties
• Definiëren en beheren van adequate security maatregelen
• Beheren van het budget voor ICT Infrastructuur
• Monitoren van de tevredenheid van de gebruikers
• Rapportage aan de manager ICT
 

lees meer

Functie-eisen Functie eisen
Je bent een enthousiaste ICT-vakspecialist met een afgeronde HBO/MBO+ opleiding en minimaal enkele jaren ervaring op het gebied van ICT Infrastructuur beheer in een middelgrote onderneming.
Vanzelfsprekend heb je goede kennis van service management (ITIL) met (Cloud)providers.. Ervaring met Cloud concepten en migraties is een pré. Je kunt prima zelfstandig, gestructureerd en planmatig werken en rapporteren. Daarnaast heb je voldoende senioriteit als gesprekspartner voor externe providers. In je werk ben je pro-actief, geef je gevraagd en ongevraagd advies en kun je moeiteloos op verschillende niveaus communiceren.
Aanbod
.

lees meer

Bedrijfsomschrijving SKS Professionals brengt werkgevers en gekwalificeerde ICT professionals bij elkaar sinds 1999. Met meer dan 15 jaar ervaring, opgebouwd bij tientallen instellingen, bedrijven en ICT afdelingen, heeft SKS Professionals inmiddels een indrukwekkende kennisbank opgebouwd.

SKS Professionals kent de ICT dienstverleningssector als geen ander. Wij worden daarom regelmatig ingezet door bedrijven om ICT professionals te werven en selecteren. Vanaf het opstellen van functie- en kandidaatsprofielen tot aan de evaluatie achteraf zet SKS zich volledig in voor de beste resultaten voor onze opdrachtgevers.

Onze belangrijkste kennisgebieden zijn:
•Helpdeskondersteuning en Support
•Systeem- en Netwerkbeheer
•Applicatie- en Databasebeheer
•Architectuur design
•Security


De kern en trots van onze organisatie is een veertigtal hooggekwalificeerde en ervaren ICT specialisten. Voor ons team zijn wij met regelmaat op zoek naar ervaren systeembeheerders voor de detachering!

Vijf voordelen van werken bij SKS!

Werken in de ICT betekent jezelf voortdurend doorontwikkelen. Bij SKS Professionals gaat dat eigenlijk bijna als vanzelf, of je nu aan de start of in de bloei van je carrière staat. Een investering in jezelf, zou je dus kunnen zeggen. Met als bonus dat werken bij SKS Professionals al vanaf de allereerste dag flinke voordelen biedt. We zetten ze hier graag op een rijtje.

1. Carrière
2. Opleiding en Ontwikkeling
3. Afwisselende werkomgeving
4. Salaris en Voorwaardenpakket
5. Teambuilding en Ontspanning

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg