user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Xantion https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/5823/62aca08bebdecec1afdbe23b0c9735c4/
Boylestraat 34
6718XM Ede Gelderland NL

0318697091
Xantion
Score: 9.5
Stemmen: 2

Xantion

Boylestraat 34, Ede

Xantion
  • Xantion
  • Ede
  • 11 - 50 medewerkers
  • 0318697091
Bekijk ICT vacatures

Wij geloven dat ICT zo makkelijk, transparant en beschikbaar als water uit de kraan hoort te zijn met de kwaliteit die voor grote bedrijven beschikbaar is. Dit willen wij voor MKB Nederland beschikbaar maken. Wij pakken zaken gedreven, eerlijk, creatief, toegankelijk en pragmatisch aan. Daardoor kunnen wij daadwerkelijk op een plezierige manier ICT als water uit de kraan realiseren voor onze klanten.

We zijn een professionele, informele en gestaag groeiende organisatie, momenteel 45 man groot. Er wordt gewerkt vanuit klantenteams die zelfstandig de relaties van dat team bedienen.
We ontwerpen, bouwen en beheren ICT-omgevingen voor middelgrote ondernemingen. De focus ligt op het bieden van continuteit en kwaliteit aan onze relaties.

Werken bij Xantion? 2 openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
Cloudengineer - Microsoft 365 / Azure / Intune / etc.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Xantion - Ede
IT Architect / Infrastructuur specialist
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Xantion - Ede
8 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
ICT-teamleider (vervuld)
Xantion We zijn een succesvolle en informele organisatie, momenteel 40 man groot. Er wordt gewerkt vanuit klantenteams die zelfstandig de relaties van dat team bedienen. We ontwerpen,..
Relatiebeheerder met ICT kennis (vervuld)
Xantion Xantion gelooft dat ICT zo vanzelfsprekend moet zijn als water uit de kraan voor de MKB ondernemer. Daarom ontwerpen, bouwen en beheren wij ICT-omgevingen voor middelgrote ..
Allround systeembeheerder - supportdesk medewerker (vervuld)
Xantion We zijn een informele en gestaag groeiende organisatie, momenteel 40 man groot. Er wordt gewerkt vanuit klantenteams die zelfstandig de relaties van dat team bedienen. We ..
Ervaren Relatiebeheerder met ICT kennis (vervuld)
Xantion Xantion gelooft dat ICT zo vanzelfsprekend als water uit de kraan moet zijn voor de MKB ondernemer. Daarom ontwerpen, bouwen en beheren wij ICT-omgevingen voor middelgrote ..
Senior Supportdesk Medewerker (vervuld)
Xantion We zijn een informele en gestaag groeiende organisatie, momenteel 30 man groot. Er wordt gewerkt vanuit klantenteams die zelfstandig de relaties van dat team bedienen. We ..
Allround ervaren systeem – netwerkbeheerder (vervuld)
Xantion We zijn een informele en gestaag groeiende organisatie, momenteel 35 man groot. Er wordt gewerkt vanuit klantenteams die zelfstandig de relaties van dat team bedienen. We ..
Allround ervaren systeem – netwerkbeheerder (vervuld)
Xantion We zijn een informele en gestaag groeiende organisatie, momenteel 35 man groot. Er wordt gewerkt vanuit klantenteams die zelfstandig de relaties van dat team bedienen. We ..
Systeem – netwerkbeheerder (vervuld)
Xantion Het gaat goed met Xantion en gezien de groei zoeken we een beheerder die vanuit ons kantoor in Ede in teamverband het beheer op zich neemt van onze relaties. Incidenteel op ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Ede