user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Continental Talent Recruitment
Arlandaweg 92
1043EX Amsterdam Noord-Holland NL

0614127292
Continental Talent Recruitment
Score: 9.0
Stemmen: 4

Continental Talent Recruitment

Arlandaweg 92, Amsterdam

  • Continental Talent Recruitment
  • Amsterdam
  • 1 - 10 medewerkers
  • 0614127292

Wij lever specialisten in de industrie welke hoog gekwalificeerd zijn en leveren professionals voor de IT en Pharma branche. Dit door ervoor te zorgen dat ons selectie en interview proces met kandidaten degelijk is en relevant voor de functies waarop gesolliciteerd wordt.

We leggen onze focus op de relatie met onze klanten; door goed te begrijpen wat zij belangrijk vinden en welke eisen zij stellen aan kandidaten.

We hebben twee aandachtsgebieden binnen CTR- IT en CTR- Pharma, bemiddelen voor zowel vaste als voor tijdelijke functies.

Werken bij Continental Talent Recruitment? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
12 vervulde ICT vacatures
Manager Front end C# (ZuidHolland, Fulltime) (vervuld)
Ten behoeve van het nieuwe front-end team ben ik op zoek naar een manager die gaat helpen om producten nog beter en mooier te maken. Samen met de back end manager vorm je het ..
IT Architect Networking (vervuld)
Als gesprekspartner van de klanten ben je sterk in het inventariseren van de klanteisen en adviseer je hen over optimale IT oplossingen. Die je vervolgens verwerkt in concrete..
Technical Consultant Security (vervuld)
Als Technical Consultant Security ontwerp, bouw en review je complexe security oplossingen bij onze klanten. Je ontwerpt niet alleen een technische oplossing, maar denkt ook ..
Web Developer (Back-end, Symfony, MVC, jQuery, Git, Scrum) (vervuld)
Based in Rotterdam, The Netherlands, we are a leading and innovative company that specializes in mobile billing. We have a global network and vast experience that offers our ..
Systeembeheerder (vervuld)
Ben jij in het bezit van een MCITP certificering en toe aan een nieuwe uitdaging als systeembeheerder bij verschillende opdrachtgevers? Zo werk je aan je ervaring en kennis, ..
Junior Recruitment Consultant / Sales Full-time (vervuld)
Wij zijn gericht op het werven en selecteren van uiterst specifieke IT specialisten voor een zeer uiteenlopende groep bedrijven en het verzorgen van de ‘volgende stap’ in ..
Junior / medior PHP developer (vervuld)
Je komt te werken in een gedreven en enthousiast development team waarin veel ruimte is om te experimenteren met nieuwe technologieën. Je bent een teamspeler, maar kan ook..
Junior/medior/senior Front/Back-End Developers Fulltime (vervuld)
Ben jij een technisch wonder en op zoek naar een nieuwe uitdaging? En ben je een Developer met PHP, HTML, CSS en Javascript skills, en je schrikt niet terug voor het leren ..
Android/iOS developer (vervuld)
In de functie ga jij aan de slag om de apps te ontwikkelen die net dat stapje extra hebben. Dit doe je natuurlijk niet alleen, daar staat een sterk team van ontwikkelaars je ..
C++ developer met Java kennis (vervuld)
Door toenemende uitdagende lang en kortlopende projecten, is de organisatie op zoek naar C++/ software engineers. In deze functie ben je bezig met software ontwikkeling in ..
SEO Specialist (vervuld)
Je bedenkt en ontwikkelt campagnes en je monitort vervolgens de resultaten. Jouw creativiteit is hierbij erg belangrijk. Ook gaan jouw ogen stralen bij de termen; zoekmachine..
Software Developer OutSystems (vervuld)
Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de bedrijfssystemen op het OutSystems Agile Platform. Je werkt op hoofdkantoor in ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Amsterdam