user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

Rijk Zwaan https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/5744/6d9532df91de9670cc88607ac23b02b8/
Burgemeester Crezéelaan 40
2678KX De Lier Zuid-Holland NL

Rijk Zwaan
Score: 10.0
Stemmen: 2

Rijk Zwaan

Burgemeester Crezéelaan 40, De Lier

Rijk Zwaan
  • Rijk Zwaan
  • De Lier
  • > 250 medewerkers

In De Lier, in het Westland, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.
We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 2500 mensen werken in 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. Samen met collegas streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Werken bij Rijk Zwaan? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
8 vervulde ICT vacatures
ICT Applicatie Specialist Productie en Logistiek in het Westland (vervuld)
Rijk Zwaan Heb jij ervaring met functioneel beheer of applicatiebeheer op het gebied van Logistiek, Supply Chain of Productie en vind je het leuk om mee te werken aan een groot en ..
ICT Project Manager Research Technology in de gemeente Moerdijk (vervuld)
Rijk Zwaan Ben jij een doelgerichte organisator van ICT projecten waarin rekenintensieve systemen voor R&D collega’s worden gerealiseerd,? Solliciteer dan op de vacature ICT ..
Ervaren Teamleider Informatiemanagement Commerce in het Westland (vervuld)
Rijk Zwaan Heb jij minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende en ben jij een ICT’er die graag samenwerkt met commerciële collega’s? Solliciteer dan op deze fulltime vacature voor ..
Ervaren ICT Project Manager Commerce in het Westland (vervuld)
Rijk Zwaan Beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden, heb je een aantal jaar ervaring in een projectmatige functie en ben je gemotiveerd om onze verkoop- en ..
Gebruikersgerichte Linux Infrastructure Engineer in West-Brabant (vervuld)
Rijk Zwaan Ben jij een enthousiaste gebruikersgerichte Linux specialist, die gedreven wordt door de interesse voor technologie en de mogelijkheid je collega’s echt vooruit te helpen ..
Ervaren ICT Application Specialist Commerce in het Westland (vervuld)
Rijk Zwaan Heb jij ervaring met applicatie support en onderhoud van databases bij voorkeur op het gebied van CRM/relatiebeheer en ben jij graag verantwoordelijk voor het verbeteren, de ..
Ervaren Business Intelligence Specialist in het Westland (vervuld)
Rijk Zwaan Heb jij minimaal 3 jaar ervaring als ontwikkelaar en beheerder van Business Intelligence rapportages en ben je graag aanspreekpunt voor de verschillende Business Units? ..
Gebruikersgerichte ICT Support Engineer in de gemeente Moerdijk (vervuld)
Rijk Zwaan Ben jij een enthousiaste gebruikersgerichte ICT Support Engineer, die gedreven wordt door de interesse voor technologie en de mogelijkheid je collega’s echt vooruit te ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. De Lier