Vacature Software tester bij marktleider in onderwijs software - Den Bosch

Den Bosch

Testing Professionals
 • Testing Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Innovatieve voorloper in onderwijs software zoekt een software tester om het IT-team verder te versterken. Vanuit een prachtig pand aan de rand van Eindhoven krijg je hier de kans om onderdeel te zijn van een mooi succesverhaal.


Als software test engineer word je onderdeel van het scrum team en werk je samen aan het doorontwikkelen van bestaande- en nieuwe producten. Uiteraard zorg jij er als tester voor dat de opgeleverde software goed functioneert, waarbij je open source tooling gebruikt en samen met je medetesters een deel van testing automatiseren. Het doel voor de komende tijd is om toe te werken richting continuous integration. Samen met de andere testers in het team stellen jullie de testplannen en -scripts op en onderhouden deze. Jullie voeren systeem- en regressietests uit, leggen bevindingen vast en automatiseren tests waar mogelijk.

In het ontwikkelteam, wat bestaat uit 7 developers en 2 testers, wordt er gewerkt aan het eigen product en uiteraard aan het beheer daarvan op de diverse scholen. Het betreft een applicatie die gebruikt wordt in het basisonderwijs waarop gebruikers kunnen inloggen en gebruik kunnen maken van een eigen account. In deze werkomgeving kunnen zowel leerkrachten als leerlingen met elkaar samenwerken. De field engineers gaan ook echt de scholen af die gebruik maken van het product.

Je komt terecht in een leuk team dat amicaal met elkaar om gaat en waar openlijk gecommuniceerd wordt. Wanneer je advies nodig hebt of gewoon even lekker wilt sparren, dan kan dat allemaal. Vanwege het innovatieve karakter van deze onderneming is het daarnaast van belang dat jij graag je technische kennis nog verder uit wilt breiden.

lees meer

Functie-eisen
 • Bij voorkeur minimaal HBO-opleiding
 • Minimaal 2 jaar ervaring als software tester
 • Ervaring met gestructureerd testen
 • Ervaring met testautomation, waarbij PHP of Linux omgeving een pré is
 • Agile testing ervaring is een grote pre
 • Als persoon ben je communicatief vaardig en durf je initiatief te nemen
 • Uiteraard is het handig als je analytisch sterk bent als tester

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Salaris wordt afgestemd op kennis en ervaring, sowieso marktconform;
 • Persoonlijk ontwikkelplan, met coaching en begeleiding
 • De gelegenheid om onder werktijd te innoveren!
 • Reiskosten vergoeding, vakantiegeld

Klinkt dit als jouw mogelijke nieuwe baan? Reageer dan nu en wie weet ga je binnenkort op gesprek! Stuur jouw CV via de sollicitatieknop en nemen zsm contact met jou op. Mailen kan ook, naar [email protected], of bel naar 020 8203 755.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een van de leidende partijen voor software gericht op basisonderwijs. Het bedrijf is onderdeel van een grotere groep en innoveert dusdanig dat scholen onderwijs kunnen verbeteren. Tevens zorgen ze ervoor dat leerlingen niet zozeer met techniek, maar meer met de didactische kwaliteit ervan bezig is. De productsuite is opgebouwd uit 20 jaar ervaring en wordt op meer dan 1250 scholen gebruikt, met meer dan 300.000 dagelijkse gebruikers. Voor dagelijks gebruik kan men scholen voorzien van een controle-systeem, touch-screen software en laptops voor kinderen. Digiborden is ook een leuk voorbeeld van een innovatief product waarmee zij destijds op de markt zijn gekomen. Op het geheel gerenoveerde kantoor aan de rand van Eindhoven werken ruim 50 collega’s samen, waarbij de IT afdeling in kleinere teams werken. De locatie is overigens uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met OV.

lees meer

Contactpersoon Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Tester in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch