Vacature Werken voor (inter)nationale A-merken bij Tilburgs bureau

Tilburg

Testing Professionals
 • Testing Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij als software tester inhouse werken, maar wel de afwisseling hebben van het werken aan uitdagende projecten voor uiteenlopende (inter)nationale klanten? Dan is onze klant in Tilburg op zoek naar jou. Lees snel verder voor een uitgebreide beschrijving van deze topvacature.


Als test engineer bij onze klant heb je een eervolle en belangrijke taak. De apps en sites gaan niet live voordat jij en jouw collega-testers hier goedkeuring voor hebben gegeven. De software wordt uitvoerig getest op alle gangbare schermen, van desktop tot mobile (iOS en Android) en waar nodig op nieuwere platformen. In jouw werk let je zowel op de techniek, het design en de werking ervan en zet de laatste puntjes op de i. Je bent in staat om op technisch niveau te adviseren in het oplossen van bugs en kleine afwijkingen.

Momenteel zijn er twee testers in het team; een zeer technische tester en de ander is wat meer functioneel. Omdat het bedrijf veel native apps in iOS en Android bouwt én een stukje web ook niet schuwt is het belangrijk dat je een brede technische interesse hebt. Naast mobile bouwen ze veel in PHP, waarbij het testen vooralsnog veel maatwerk is. Het bedrijf heeft een eigen framework dat dusdanig complex is dat test automation nog niet is opgezet. De ambitie is er wel, maar ze gaan niet automatiseren om het automatiseren.

Er zijn verschillende projectteams die onder leiding van de technical lead staan. Omdat jij vanuit testing in contact staat met de verschillende teams heb je genoeg sparringpartners en is geen dag hetzelfde. Kortom; dit groeiende bedrijf is volop in ontwikkeling. Dit maakt dat er veel kansen voorbij komen; aan jou om deze te grijpen!

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau, met een achtergrond in software engineering, techniek of webdevelopment
 • Je hebt ervaring met het testen van online producten
 • Je weet feedback goed over te brengen richting jouw collega’s
 • Je bent sociaal sterk en staat stevig in je schoenen;
 • Je bent resultaatgericht en zelfstandig

lees meer

Overige info
 • Een uitstekend salaris, gebaseerd op kennis en ervaring;
 • Laptop van de zaak;
 • 30 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Goede pensioenvoorwaarden (50/50);
 • Veel interne doorgroeimogelijkheden;
 • Werken in een ambitieus en betrokken team;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;

Klinkt dit als jouw mogelijke nieuwe baan? Reageer dan nu en wie weet ga je binnenkort op gesprek! Stuur jouw CV en/of reactie naar het Testing team middels de sollicitatieknop en we nemen zsm contact met je op.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is een fullservice internetbureau dat zich heeft gespecialiseerd in naamsbekendheid en loyaliteit voor bekende merken. Geen websites voor de bakker op de hoek, maar een duidelijke focus op de business-to-consumer markt. Er wordt A-merk bedrijven een totaaloplossing geboden op het gebied van de loyaliteit en betrokkenheid van consumenten. Belangrijke klanten van dit bedrijf zijn bijvoorbeeld Optimel en Heineken. Voor verschillende klanten heeft het bedrijf een spaarapplicatie ontwikkeld voor consumenten. Dit versterkt merkbinding en verhoogt betrokkenheid van consumenten. Op deze manier kunnen loyale klanten in kaart worden gebracht en maakt het communicatie met klanten mogelijk. Voor Heineken is dit internetbureau het brein achter het Heineken biertegoed, waarmee consumenten bij elk gekocht krat bier via een app kunnen sparen voor een biertje in de kroeg.

Momenteel bedenkt het internetbureau alleen nog loyaliteitsoplossingen voor Nederlandse A-merk bedrijven, maar nog dit jaar wordt dit uitgebreid naar het buitenland. Begin 2017 zullen de eerste opdrachten uit worden gerold in onder andere België, Zwitserland en Italië, maar er zijn ook al concrete stappen ondernomen om voor A-merken buiten Europa aan de slag te gaan!

Het bedrijf is gevestigd in een prachtig pand met een groot glazen dak, vlakbij het station van Tilburg. Het pand is dan ook een korte wandeling verwijderd van het centrum van Tilburg. Daarnaast is er op en rondom het pand voldoende parkeergelegenheid voor de medewerkers. Op dit moment bestaat het bedrijf uit zo’n 40 medewerkers, waarbij de gemiddelde leeftijd rond de 30 jaar ligt.

Binnen de informele en platte organisatie heerst er een sterk wij-gevoel. Er zijn geen aparte kantoortjes, waardoor iedereen direct en toegankelijk te benaderen is. Naast hard werken worden er ook leuke activiteiten georganiseerd die niet werk gerelateerd zijn. Hierbij kun je denken aan een barbecue, borrel of etentje, maar ook aan een activiteit georganiseerd door het ‘guerilla-team’. Voor een kleine vergoeding krijg je als medewerkers iedere dag een geheel verzorgde lunch, met op vrijdag iets speciaals, zoals pizza, friet of belegde broodjes!

lees meer

Contactpersoon Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Tilburg
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Tilburg