Vacature Test Automation Engineer bij internationale speler! - Den Bosch

Den Bosch

Testing Professionals
 • Testing Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een gedreven Test Automation Engineer en ben jij op zoek naar een echte uitdaging waar je impact hebt en al je kennis kan inzetten? Heb jij oog voor detail, denk je in oplossingen én hou je van een gezellige werksfeer? Lees dan vooral even verder!


Als toekomstig Test Automation Engineer bij je nieuwe werkgever zul je nauw gaan samenwerken met je Test Lead en een Developer en ga je een grote bijdrage leveren aan het opzetten van het automatische testproces binnen deze organisatie. Hierin neem je ook een adviserende rol op je, bijvoorbeeld over de tools die hiervoor ingezet moeten worden. Op dit moment zijn zij bezig met de nieuwste versie van een productinformatiesysteem te bouwen. Daarnaast ga je Product Owners helpen bij het verwezenlijken van hun wensen en het automatiseren van applicaties. Jij zult hier dus een toonaangevende rol in krijgen. Oftewel: een verantwoordelijke functie met volop uitdaging!

lees meer

Functie-eisen

Voor deze functie is het van belang dat je over de volgende kwaliteiten beschikt:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Niet zozeer het papiertje, werkervaring en kennis is belangrijker;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal op professioneel level;
 • Je kan geautomatiseerde testen opzetten, onderhouden en uitvoeren;
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste tools en trends binnen Testing en kan hier advies over geven;
 • Je beschikt over een sportersmentaliteit. Je wilt je blijven ontwikkelen en elke dag beter zijn dan de dag daarvoor;
 • Indien je ervaring hebt met onder andere: Magento, Salesforce, SAP Business One is dat een pré;
 • En niet onbelangrijk; je kunt werken in teamverband en hebt de drive om te genieten van alle gezelligheid die dit bedrijf je te bieden heeft!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info

Naast alle gezelligheid, uitjes en de fijne werkomgeving waar je in terecht komt zijn er ook diverse mogelijkheden om door te groeien. Het bedrijf is jong en dynamisch en wil graag met je meedenken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wat het salaris betreft is dit geheel afhankelijk van je kennis en ervaring. Indien jij de beste bent die ze krijgen kunnen zal dit zeker meer dan royaal beloond. Verder bieden ze je:

 • Een bonusregeling wanneer het bedrijf goed presteert;
 • Een pensioenregeling;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • De mogelijkheid tot thuiswerken, ze hebben respect voor je privésituatie;–25 vakantiedagen.

Voor meer informatie kun je e-mailen naar [email protected], of bel naar 020 8203 755.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Wat jouw toekomstige werkgever uniek maakt is het internationale karakter. En ze staan niet stil. Het bedrijf waar we jou als Test Automation Engineer voor zoeken is gevestigd in diverse Europese landen en dit jaar staat er op de planning dat ze zich in nóg meer landen gaan vestigen. Het gaat dus om een grote speler op de internationale markt. Ze verkopen vooral producten aan consumenten via webshops en fysieke winkels. Al deze winkels worden beheerd vanuit het kantoor nabij Eindhoven.

Wat betreft deze nieuwe werkplek zul je je gaan bevinden in een oase van nieuwe trends. Hartstikke sfeervol en gezellig dus. Om je heen zal zowel Engels als Nederlands gesproken worden. De kerngedachte van het bedrijf is: waardevol ondernemen. De werknemers krijgen veelverantwoordelijkheid en vertrouwen. Een keer per kwartaal wordt er een meeting gehouden waarin je wordt bijgepraat over de gestelde doelen. Verder wordt de lunch voor je verzorgd en kan je alle collega’s inmaken met een potje FIFA. Daarnaast organiseert het bedrijf eens per maand een VrijMiBo voor alle werknemers om weer fris en met energie de nieuwe maand in te gaan!

lees meer

Contactpersoon Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Automation Engineer in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch