Vacature Filevrij naar je werk als ervaren software tester bij onze innovatieve klant in Almere - Lelystad

Lelystad

Testing Professionals
 • Testing Professionals Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Genoeg van files, maar wel open voor een baan bij een innovatieve softwareclub die totaaloplossingen bieden voor de woningbranche? Lees dan onze vacature bij deze mooie klant in Almere.


Als tester verzorg je de inrichting van de testomgevingen en voer je functionele-, integratie en regressietests uit. Verder stel je het testdraaiboek, de testscripts en de fysieke testgevallen op en ben je verantwoordelijk voor de testuitvoering, analyse, evaluatie en documentatie van testresultaten en rapportages. Het is belangrijk dat de tests zoveel mogelijk worden geautomatiseerd en het testen een onderdeel wordt van het development proces. Andere onderdelen zijn:

 • Organiseren en ontwikkelen van een goed testproces waarbij je zoveel mogelijk het proces automatiseert;
 • Ontwikkelen van master testplannen en teststrategieën ten behoeve van alle projecten en releases;
 • Definiëren van logische en fysieke testscenario’s aan de hand van specificaties uit het functioneel en/of technisch ontwerp;
 • Ontwikkelen en implementeren van het testproces volgens de toegepaste teststandaard.

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde HBO-opleiding in Informatica-gerelateerde richting, aangevuld met minimaal 3 jaar ervaring als Tester met Agile testing in een Scrum team;
 • Ervaring met het ontwikkelen van geautomatiseerde testscripts op basis van testscenario’s;
 • Kennis van en ervaring met TMap en/of ISTQB (certificering is geen harde eis);
 • Kennis van BPM (Business Process Modelling), Webservices , SOA en SoapUI.

Als persoon neem je je verantwoordelijkheid, werk je zelfstandig, en ben je een stressbestendige en enthousiaste teamplayer met een Agile mindset doe initiatieven durft te nemen. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel, je denkt en handelt klantgericht en bent commercieel bewust. Tot slot ben je organisatiesensitief, signaleer je kansen en kun je je passend empathisch opstellen binnen het projectteam.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.500 p/m
Overige info

Jouw professionele en persoonlijke groei is zeer belangrijk en er wordt dan ook volop ruimte geboden om goed inzicht te krijgen in je competenties om deze vervolgens verder te ontwikkelen. Naast vakinhoudelijke trainingen op testing vlak, volg je ook specifieke cursussen om kennis op de doen van o.a. Agile, BPM en de branche waarin de klant werkzaam is.

Ook qua primaire arbeidsvoorwaarden is onze klant meer dan marktconform. Het salariskader loopt van 3.000,- tot € 4.500,- voor de echt zware kandidaat. Flexibele werktijden, pensioen en reiskostenvergoeding behoren verder tot het standaard pakket.


Solliciteer via de knop op de website en upload jouw CV. Als we een match zien zullen we zsm contact met je opnemen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant biedt totaal oplossingen voor de woningcorporatiebranche en bouwt een innovatief computing platform waarmee klanten primaire processen kunnen uitvoeren om alle processen te stroomlijnen. Het platform wordt ontwikkeld met behulp van trendsettende – en marktleidende componenten en biedt door zijn open karakter de mogelijkheid om het sterk groeiende aanbod van webdiensten die via de cloud beschikbaar komen te integreren.

De klant heeft een samenwerkingsverband met een internationaal bekende softwareonderneming die het bedrijfsleven en semi-overheid voorziet van geavanceerde, standaard bedrijfssoftware. Samen met deze partner dragen ze er zorg voor dat de processen bij woningcorporaties efficiënt en optimaal verlopen en de klanttevredenheid wordt verhoogd. Dankzij deze software kunnen miljoenen huurder en duizenden leveranciers 24/7 online hun zaken afhandelen met de corporaties.

Tot slot is de klant in Almere gevestigd en zeer goed, filevrij te bereiken vanuit de Randstand en andere plaatsen rondom Flevoland.

lees meer

Contactpersoon Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Tester in Lelystad Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Lelystad