Vacature Test Automation Engineer gezocht - Utrecht

Utrecht

Testing Professionals
 • Testing Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Spreekt het jou aan om als Test Automation Engineer te werken bij hét topbedrijf binnen de test automation branche? Dit bedrijf onderscheidt zich namelijk van alle andere bedrijven in Nederland omdat het als enige bedrijf in Nederland zich 100% richt op test automation en uitsluitend werkt met de beste professionals binnen dit vakgebied!


Het bedrijf is op zoek naar gedreven Test Automation Engineers die zich onderscheiden van andere Test Automation Engineers op het gebied van kennis. Het gaat dan met name om experts op het gebied van test automation die het leuk vinden om binnen een jong bedrijf te werken aan Agile projecten voor toonaangevende opdrachtgevers binnen een team waar de crème de la crème van je vakgenoten werkzaam zijn.

Belangrijk is dus dat je jezelf een ervaren software tester kan noemen met goede automation kennis. De opdrachten variëren; het kan zijn dat het gaat om het opzetten van test automation en deze vervolgens over te dragen. Het komt ook voor dat werknemers volledig meedraaien binnen een scrum team dat werkt aan een groot en langdurend project. Deze afwisseling is gaaf en belangrijk om te weten is ook dat je zelf invloed hebt op het project waar je op zit. Het bedrijf is veel gevraagd en in samenspraak met jou wordt gekeken naar welke projecten ook bij jouw eigen ontwikkeltraject passen.

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde HBO/WO opleiding
 • Drie jaar ervaring als Test Automation Engineer is de minimale vereiste
 • Goed thuis in test automation tools op gebied van Frontend (Testcafe, WebdriverIO, Cucumber, Selenium), API Testing (Postman, SoapUI) en Mobile (Appium)
 • Ervaring met software ontwikkeling (bijvoorbeeld .NET, Java, Javascript, Python)
 • ISTQB en/of TMAP gecertificeerd is een pré
 • Pre: Agile/Scrum, JIRA beheertool, CI/CD
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
 • Communicatief vaardig, analytisch en nauwkeurig en tot slot vind je plezier in – én op je werk belangrijk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info

Naast een uitstekend salaris bieden ze je een aantal zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, welke onder andere bestaan uit:

 • Een zeer riante bonusregeling, gecombineerd met een zeer uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden als:
 • Een leaseauto
 • Een studiebudget en studietrip
 • 26 vakantiedagen
 • Een pensioenregeling

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je komt te werken binnen een team van vakgenoten, waarbij samenwerken, kwaliteit en plezier voorop staat. Dit doe je in een inspirerende werkomgeving waarin jouw eigen inbreng gewaardeerd en beloond wordt.


Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waar we jou als senior Test Automation Engineer voor zoeken kenmerkt zich door de hoge kwaliteit die geleverd wordt. Het gaat om een jong bedrijf waar ongeveer 18 mensen werkzaam zijn. Deze mensen vormen een hecht team van experts waar kwaliteit en professionaliteit voorop staat.

De lat ligt hoog wat betreft de mensen die aangenomen worden. Maar het zijn niet de certificaten waar het om draait. TMAP of ISTQB zijn wel een goede basis, maar waar het écht om draait is de praktijkervaring en de hands-on mentaliteit. Alle werknemers zijn dan ook up to date van de laatste kennis en ontwikkelingen op het gebied van testingtools. Deze kennis wordt dan ook beloond naar waarde.

Het bedrijf werkt op detacheringsbasis. Het hoofdkantoor bevindt zich in Utrecht en ze zoeken de opdrachten zo dicht mogelijk bij huis. Opdrachten bevinden zich nooit verder dan een uur rijden van de woonplaats van de werknemer. De binding houden met het bedrijf is dan key. Juist die binding creëren is waarin het bedrijf uitblinkt. Dit maakt dat het bedrijf zich onderscheidt van andere bedrijven die werken op basis van detachering.

Het team staat continu met elkaar in verbinding. Naast de app-groep, teammeetings en innovatiedagen worden er sociale activiteiten georganiseerd. Denk dan aan bowlen, escaperooms etc. Maar deze uitjes vallen nog binnen de ‘normale’ kaders. Het unieke aspect van het bedrijf zit hem in het studiebudget waar vaak een mooie reis van gemaakt wordt in het teken van het uitbreiden van de kennis. Binnenkort gaat het hele team bijvoorbeeld met z’n allen naar New York. Vorig jaar was de bestemming Chicago. Binnen dit bedrijf wordt uitmuntende vakkennis gecombineerd met gezelligheid.

lees meer

Contactpersoon Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Automation Engineer in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht