Vacature Test Automation Engineer - Vught

Vught

Testing Professionals
 • Testing Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Aan de slag als ervaren Test Automation Engineer bij 1 van de mooiste bedrijven van Noord-Brabant


Het huidige team telt 10 ervaren professionals die hun passie voor hun vakgebied met elkaar delen. Als ervaren tester word je snel in het team opgenomen en kom je te werken bij aansprekende bedrijven bij jou in de buurt. Er wordt goed rekening gehouden met de reistijd, want ook hier weten ze dat niemand vrolijker en beter wordt van een lange reistijd. De projecten bij de klant zijn uitdagend en met jouw team zijn jullie bekend met een groot aantal test automatisering tools. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en durft ook mee te denken met zaken die niet direct technisch zijn, zoals in de eerder genoemde klankbordgroep.

Als test automatiseerder geeft men je verder de vrijheid om ook zelf sturing te geven aan jouw eigen groeipad. Er is geen vastgesteld opleidingsbudget, maar waar nodig wordt er tijd en geld beschikbaar gemaakt voor cursussen en trainingen. Tot slot word je ook direct beloond voor je inzet, met een mooie bonus op basis van inzetbaarheid. Wij zijn in ieder geval enthousiast. Jij ook?

lees meer

Functie-eisen
 • Tenminste HBO werk- en denkniveau
 • Meer dan 2 jaar ervaring in test automation
 • Goed in Nederlands en Engels
 • Je hebt een eigen visie op test automation en durft deze uit te dragen
 • Je bent ambitieus en leergiering
 • Basiskennis van programmeren en/of SQL
 • Ervaring met een aantal testtools.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Uitstekend salaris
 • Mobiliteitsbudget
 • 27 vakantiedagen
 • Aantrekkelijke bonusregeling
 • Netto onkostenvergoeding
 • Pensioenregeling

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant in Vught is een relatief jong bedrijf dat zich specialiseert in test automatisering. In de markt hebben ze snel voet aan de grond gekregen en het team van 10 collega’s is inmiddels een graag geziene verschijning bij zowel nationale- als internationale bedrijven die voor een uitdagend test vraagstuk staan. Het bedrijf is destijds ook ontstaan nadat drie zeer ervaren test professionals elkaar bij toeval ontmoeten en in gesprek raakten over test automatisering, waarbij ze al snel het gevoel kregen dat ze samen meer konden bereiken dan alleen. Een jaar later was de oprichting van het bedrijf een feit en hun passie voor het vak slaat ontzettend aan in de markt. Ze zijn van mening dat detachering beter en menselijker kan en inmiddels laten zien dat ze hun woorden omzetten in daden.

Door zich vol toe te leggen op een specialisme en actief in te zetten op kennisdeling, zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling werkt het enthousiasme, de openheid en de technische competentie van het bedrijf als een magneet voor ervaren test automatiseerders, die ofwel uitgekeken zijn op grote, onpersoonlijke detacheerders, ofwel hun specialisme verder willen ontwikkelen binnen een omgeving met (technisch) gelijkgestemden.

Het team beseft dat haar mensen waardevol zijn en behandelt alle collega’s dan ook ‘zoals zij zelf behandelt zouden willen worden’. Ze willen een homogeen team smeden middels een aantal basis aspecten waar veel waarde aan wordt gehecht. Zo is er bij de maandelijkse techmeeting altijd een heerlijke, gezonde maaltijd en zijn de zomer-BBQ en kerstdiner altijd ook met alle partners. Op die manier heeft men een mooie, informele sfeer gecreëerd waarbinnen collega’s niet per se vrienden van elkaar hoeven te zijn, maar vanuit technische affiniteit ook op persoonlijk vlak leuke dingen ondernemen vanuit ‘de zaak’. Aangezien er louter ervaren professionals werken wordt het bedrijf ook niet zozeer zwaar vanuit het management bestuurd, maar worden beslissingen worden ook echt samen genomen. Het bedrijf groeit dus gestaag en gecontroleerd en is nu op zoek naar ervaren test automation engineers en – architecten.

lees meer

Contactpersoon Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Automation Engineer in Vught Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Vught