Vacature Software tester Nieuwegein

Nieuwegein

Testing Professionals
 • Testing Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In de afgelopen jaren is steeds vaker gebleken dat mobiliteit essentieel is voor het reilen en zeilen van het land. Onze klant zorgt ervoor dat reizigers ten alle tijde op de plaats van bestemming komen en doorlopend actuele informatie tot hun beschikking hebben. Durf jij het aan om aan branchekritische software te werken?


Als software tester is de hoofdmoot van jouw werk uiteraard het testen van software. In je werk ben je bezig met het maken van risico analyses op basis van jouw bevindingen en je werkt hierbij in scrum teams van tussen de 3 en 9 collega’s. De focus in je werk ligt op het testen van nieuwe vervoer- en verkeersystemen. Denk hierbij aan verkeersmanagement- en reisinformatie systemen voor in het openbaar vervoer. Als tester ga je gestructureerd en methodisch te werk, met name omdat je met jouw team werkt aan bedrijfskritische applicaties. De basis hierbij is TMAP, waarbij verder Risk based testing een belangrijke rol speelt.

In jouw scrumteam werk je nauw samen met ontwikkelaars en de architect, waarbij in korte sprints het gewenste systeem voor de klant wordt ontwikkeld en opgeleverd. Binnen dit team ben jij als tester verantwoordelijk voor het ontwikkelen van testcases en de uitvoering hiervan, plus het rapporteren over de resultaten. Binnen het bedrijf wordt je gestimuleerd om jezelf ook verder te ontwikkelen. Ter ondersteuning hiervan bieden ze een boeken- en opleidingsbudget aan en werkt iedereen ook samen met een coach. Deelnemen aan een van de vakgroepen en het bezoeken van vak gerelateerde evenementen kan te allen tijde, en tot slot kan je ook gratis lid worden van TestNet.

lees meer

Functie-eisen

Als software tester ben je van nature nieuwsgierig en heb je idealiter ook affiniteit met onze branche. Daarnaast herken je je in volgende criteria:

 • Afgeronde HBO- of WO opleiding;
 • Minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring als software tester;
 • Minimaal enige ervaring met geautomatiseerd testen;
 • Je durft jezelf te omschrijven als proactief en ondernemend;
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen.

lees meer

Overige info

Naast een mooie werkplek met inspirerende opdrachten en dito werksfeer bied de klant volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Jaarcontract met intentie tot vast diensverband
 • Marktconform salaris met vaste 13de maandag
 • 30 vakantiedagen
 • Persoonlijk ontwikkelbudget en boekenbudget
 • Flexwerken behoort tot de mogelijkheden
 • Flexibel mobiliteitsbudget op maat

Stuur je CV naar [email protected] of gebruik hiervoor de sollicitatieknop en een van onze collega’s neemt contact met je op. Bellen kan ook, naar 020 8203 755.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is gespecialiseerd in het oplossen van complexe IT vraagstukken met betrekking tot mobiliteit, verkeer en vervoer in Nederland. De systemen van het bedrijf zijn onder andere gericht op verkeersleiding en essentieel voor de doorstroom van reizigers in Nederland. Zo worden onder andere duizenden seinen in het land aangestuurd door deze software, dus je snapt dat kwalitatieve software essentieel is om ervoor te zorgen dat dit veilig en vlekkeloos gebeurt. Om zoveel mogelijk proactief te kunnen handelen zorgt hun software er verder voor dat preventief onderhoud op tijd wordt ingepland, en middels inframonitoring software is dit van dag tot dag in kaart te brengen. Minstens zo belangrijk is dat reizigers ook van real-time informatie worden voorzien, dus onderling zijn de systemen ook nog met elkaar verbonden om zoveel mogelijk geautomatiseerd te laten verlopen. Het bedrijf groeit gecontroleerd en is inmiddels werken er ruim 170 professionals aan innovatieve, technische oplossingen voor de klanten.

Mensen kiezen ervoor om bij het bedrijf te werken om de diepgaande techniek en complexiteit, waarbij je ook nog eens aan maatschappelijke relevante thema’s werkt binnen langlopende projecten. Omdat ze snappen dat plezier in je werk essentieel is, bieden ze een leuke werkomgeving aan, waar goed wordt gelet op ergonomie en diverse mogelijkheden voor flexibel werken, zoals een mooie loungehoek waar je ook nog kan genieten van een verse kop koffie. Voor sportieve collega’s is er daarnaast de mogelijkheid om deel te nemen aan de sportactiviteiten en tot slot is er geregeld een leuke borrel, in de zomer een BBQ en het personeelsfeest geeft ook altijd nog wekenlang gespreksstof.

lees meer

Contactpersoon Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Tester in Nieuwegein Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nieuwegein