Vacature Young Professional Agile Tester gezocht voor multidisciplinair ontwikkel team in Den Bosch!

Den Bosch

Testing Professionals
 • Testing Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Lijkt het jou gaaf om te werken aan een applicatie waarvan zo’n 170 gemeenten afhankelijk van zijn als het gaat om de betrouwbaarheid van hun gegevens? Dan kan! Voor een bedrijf dat software oplossingen ontwikkelt voor (lokale) overheden zijn wij namelijk op zoek naar een Agile Tester. Wil je aan de slag met een applicatie met uitdaging? Dan ben je hier aan het juiste adres.


Je zult je richten op twee hoofdtaken. Ten eerste zal jij ervoor zorgen dat burgers altijd en overal digitaal hun zaken kunnen regelen zonder dat daar fouten bij komen kijken. Daarnaast zal jij ervoor zorgen dat ambtenaren het kaf van het koren kunnen scheiden en zich alleen kunnen concentreren op de inhoud in plaats van irrelevante zaken.

Dit ga je doen door te werken in een multidisciplinair Scrum team. Samen met hen zal jij werken aan een grote webapplicatie waar een klein mankement grote gevolgen kan hebben. Aan de hand van de nieuwste testtechnieken, gecombineerd met jouw kennis zal jij dit proberen te voorkomen. Door het uitvoeren van (keten)tests zal jij samen met de andere leden uit het team verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van de software. Daarnaast heb je inbreng in het verder ontwikkelen van het huidige test-framework, zodat regressiestesten efficiënter kunnen verlopen. Het is bij deze functie dan ook belangrijk dat je rekening houdt met de eindgebruiker, je collega en de business waarin je werkt.

Een verantwoordelijke en uitdagende functie dus, waarin je je als Young professional zeker verder kunt ontwikkelen!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding, liefst richting IT;
 • Je hebt 1 tot 2 jaar ervaring met technisch testen;
 • Je beschikt over een ISTQB en/of TMAP certificaat, of bent bereid deze te behalen;
 • Je bent nauwkeurig en communicatief en sociaal zeer sterk;
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal;
 • En tot slot heb je een verantwoordelijkheidsgevoel en vind je het uitdagend om dit verder te trekken dan je eigen aandachtsgebied!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Overige info
 • Een uitstekend opleidingsprogramma passend bij de functie;
 • Een flexibele en zelfstandige functie, waarbij je zelf de touwtjes in handen hebt wat betreft jouw werkdag;
 • Aantrekkelijk salaris met halfjaarlijkse groei, goede pensioenregeling en 26 vakantiedagen;
 • Een fijne, stimulerende werkomgeving waarbij gebruik kan worden gemaakt van de nieuwste technologieën!

Interesse? Reageer dan nu en wie weet ga jij binnenkort op gesprek bij deze werkgever! Stuur jouw CV en/of reactie naar het Testing team via de sollicitatie knop en we nemen zsm contact met je op. Bellen kan ook, naar 020 8203 755.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit vooruitstrevende bedrijf is gevestigd in Den Bosch. Ze maken onderdeel uit van een groot technisch moederbedrijf dat kan voorzien in interessante groei- en ontwikkelmogelijkheden. In Den Bosch werken er zo’n 400 medewerkers en inmiddels leveren zij al zo’n 30 jaar diensten en bedrijfssoftware aan lokale overheden, gemeenten, waterschappen, provincies en maatschappelijke organisaties.

De sfeer hier is een gedeeld streven naar het leveren van nóg betere service aan burgers en bedrijven. Dit wordt gerealiseerd met behulp van een informele- en laagdrempelige sfeer, veel ruimte voor creativiteit en volop de mogelijkheid om ideeën in te brengen. Dit wordt dan ook volop gestimuleerd door het bestuur. Zij zijn ervan overtuigd dat de inspanning van het personeel de basis van hun jarenlange succes is. Daarom biedt dit bedrijf de gelegenheid, zowel qua ruimte als qua budget, om je uitermate goed te kunnen ontwikkelen. Dit kan in de vorm van uitdagende projecten, het werken met state-of-the-art systemen, een persoonlijk ontwikkelplan maar ook via interne coaching en het volgen van opleidingen.

Geen dag is hetzelfde en er wordt alles aan gedaan om jou zo veel mogelijk te ondersteunen in jouw ontwikkeling als tester. Wanneer je het gaaf vindt om met een applicatie te werken wat een groot maatschappelijk karakter heeft, dan zit je hier helemaal op je plek!

lees meer

Contactpersoon Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Agile Tester in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch