user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Gemeente Utrecht https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/5729/52e59a7a3c2a0c8e251724b9d52f16a2/
Stadsplateau 1
3521AZ Utrecht Utrecht NL

Gemeente Utrecht
Score: 7.2
Stemmen: 2

Gemeente Utrecht

Stadsplateau 1, Utrecht

Gemeente Utrecht
  • Gemeente Utrecht
  • Utrecht
  • > 250 medewerkers

Een van de grote 4 gemeenten in Nederland met zon 3.800 medewerkers. Een lerende organisatie die groeit en steeds in beweging is. In een splinternieuw Stadskantoor naast Utrecht centraal station - dus gemakkelijk bereikbaar, of je nu je in Utrecht woont of niet. Met werkplekken voorzien van een moderne technische infrastructuur, wat onmisbaar is voor een goede interne en externe dienstverlening. Een professionele, stimulerende IT-werkomgeving. Waar we bij Automatisering Utrecht nu interessante vacatures hebben en we wendbare IT-collegas zoeken die meedenken en doen.

Werken bij Gemeente Utrecht? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
11 vervulde ICT vacatures
Senior projectmanager ICT (vervuld)
Gemeente Utrecht Werken als Senior projectmanager aan uitdagende ICT opdrachten en projecten, met eigen verantwoordelijkheden en ruimte voor initiatief. Waarbij je contact hebt met ..
Specialist U-Cloud management - Hypervisor en Operatingsystem (vervuld)
Gemeente Utrecht Je werkt voor het Solution Center – onderdeel van Automatisering Utrecht. De focus van je werk ligt op het bouwen, wijzigen en configureren van de ICT-infrastructuur voor ..
Specialist U-cloudmanagement - Applicatiebeheer (vervuld)
Gemeente Utrecht Je werkt voor het cluster Operations Center, team Applicatiebeheer – onderdeel van Automatisering Utrecht. In deze functie zorg je voor het beschikbaar zijn en het technisch..
Specialist Toolmanagement (vervuld)
Gemeente Utrecht Je werkt voor het Solution Center – onderdeel van Automatisering Utrecht. Het team Toolmanagement zorgt voor uitbreiden en aanpassen van monitoring, selfservice en het ..
Configuratie- en calamiteitenmanager (vervuld)
Gemeente Utrecht Je werkt voor het cluster Besturing & Control – onderdeel van Automatisering Utrecht. Je voert regie op de uitvoering van verbeterprocessen en bewaakt de kwaliteit ..
Specialist U-Cloudmanagement netwerken - Automatisering Utrecht (vervuld)
Gemeente Utrecht Je werkt voor het Solution Center – onderdeel van Automatisering Utrecht. De focus van je werk ligt op configureren en wijzigen de ICT-infrastructuur voor projecten, het ..
Beheerder U-Cloud netwerken - team U-Cloud beheer (vervuld)
Gemeente Utrecht Je werkt voor het cluster Operations Center, team U-Cloudbeheer – onderdeel van Automatisering Utrecht. Je zorgt voor beschikbaarheid, (technisch) beheer en onderhoud van de..
Specialist U-cloudmanagement - Applicatiebeheer Midoffice (vervuld)
Gemeente Utrecht Je werkt voor het Solution Center – onderdeel van Automatisering Utrecht. De focus van je werk ligt op het bouwen, wijzigen en configureren van de ICT-infrastructuur voor ..
Sr. medewerker support - werken in een state of the art omgeving (vervuld)
Gemeente Utrecht Je werkt voor het Solution Center – onderdeel van Automatisering Utrecht. De focus in je werk ligt bij het voorkomen van uitval van systemen en bedrijfskritische ..
Securitymanager - werken in een state of the art ICT omgeving (vervuld)
Gemeente Utrecht Je werkt voor het cluster Vernieuwing – onderdeel van Automatisering Utrecht. Doel van deze complexe functie is het verder ontwikkelen en (doen) uitvoeren van een tactisch ..
ICT Architect Infrastructuur - in een state of the art omgeving (vervuld)
Gemeente Utrecht Je werkt voor het cluster Vernieuwing – onderdeel van Automatisering Utrecht. Op strategisch niveau adviseer je over de ontwikkeling van de infrastructuur architectuur en de..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Utrecht