user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Servicedesk Medewerker (G Suite & Office365), starter met ambitie, fulltime, standplaats: Almere

in Almere

Tech Bakery
 • Tech Bakery
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Servicedesk Medewerker (G Suite & Office 365)
(Standplaats: Almere)

Wil je werken in een dynamische omgeving, met de nieuwste technologie, met 12 te gekke collega’s, waar geen dag hetzelfde is en waarbij je organisaties kan en mag adviseren in het gebruik van cloud services? Dan ben je bij Tech Bakery aan het juiste adres!

Organisatie
Tech Bakery is de naam van een organisatie met jarenlange ervaring met informatietechnologie die nieuwe manieren van werken en samenwerken in organisaties faciliteert. Volgens ons wordt de wildgroei en soms chaos in informatietechnologie veroorzaakt door één ding: individuele belangen, zonder oog voor het grote doel. Wij denken andersom. Of liever… beginnen bij het begin: eerst doel, en dan pas technologie. De mogelijkheden van de Cloud staan hierbij centraal. Inmiddels hebben wij al meer dan 250 organisaties met in totaal meer dan 150.000 mensen geholpen aan eenvoudige en beheersbare informatietechnologie. Samenwerkend aan hun doelen.
Onderdeel van Tech Bakery zijn de organisaties WEBR (Google Premier Partner) en The Next Horizon (Microsoft Silver Partner en Dropbox Premier Partner). Het Operations Team van Tech Bakery, waar de Servicedesk onderdeel van uitmaakt, levert ondersteuning aan alle labels binnen de groep. Het team bestaat uit een groep enthousiaste en gedreven aanhangers van het ‘werken in de nieuwe wereld’. We houden ons daarbij natuurlijk bezig met een stuk techniek en verzorgen voor organisaties een geruisloze implementatie van G Suite (GMail, Google Drive), Office 365 en Dropbox for Business. Maar onze echte toegevoegde waarde en drijfveer ligt in het vertalen van die nieuwe technologie naar een nieuwe, slimmere en vooral leukere manier van (samen)werken. Dat is het uitgangspunt en dat is waar wij iedere dag weer ons voor uit bed komen. Wij willen mensen blij maken met onze visie van de ‘Nieuwe Wereld’ en onze toepassingen van techniek!

Jij:       Als nieuwe collega
 • Levert telefonisch 1e lijns functionele support op het gebied van G Suite en Office 365;
 • Analyseert en beantwoordt klantvragen per mail en/of chat;
 • Lost problemen zoveel mogelijk zelfstandig op. Kom je er niet uit? Dan zet je het ticket, met een heldere omschrijving, door naar één van je 2e/3e lijns collega’s
Jij:       Als persoon
 • Vindt het gaaf om nieuwe gadgets als eerste te proberen en bent op de hoogte van de nieuwste technologie, apps en/of (sociale) platformen;
 • Bent georganiseerd;
 • Vindt het leuk om mensen te helpen en zet altijd net even dat stapje extra;
 • Beschikt over uitstekende tafeltennis en (arcade)game skills

lees meer

Functie-eisen Jij:       Je opleiding & ervaring
 • Hebt een afgeronde opleiding MBO ICT minimaal niveau 3;
 • Hebt ervaring als Servicedesk Medewerker, stage ervaring mag ook;
 • Hebt kennis van G Suite en/of Office 365;
 • Beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
 • (Kennis van ITIL is een pré)

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tech Bakery is de naam van een organisatie met jarenlange ervaring met informatietechnologie die nieuwe manieren van werken en samenwerken in organisaties faciliteert. Volgens ons wordt de wildgroei en soms chaos in informatietechnologie veroorzaakt door één ding: individuele belangen, zonder oog voor het grote doel. Wij denken andersom. Of liever… beginnen bij het begin: eerst doel, en dan pas technologie. De mogelijkheden van de Cloud staan hierbij centraal. Inmiddels hebben wij al meer dan 250 organisaties met in totaal meer dan 150.000 mensen geholpen aan eenvoudige en beheersbare informatietechnologie. Samenwerkend aan hun doelen.
Onderdeel van Tech Bakery zijn de organisaties WEBR (Google Premier Partner) en The Next Horizon (Microsoft Silver Partner en Dropbox Premier Partner). Het Operations Team van Tech Bakery, waar de Servicedesk onderdeel van uitmaakt, levert ondersteuning aan alle labels binnen de groep. Het team bestaat uit een groep enthousiaste en gedreven aanhangers van het ‘werken in de nieuwe wereld’. We houden ons daarbij natuurlijk bezig met een stuk techniek en verzorgen voor organisaties een geruisloze implementatie van GSuite (GMail, Google Drive), O365 en Dropbox for Business. Maar onze echte toegevoegde waarde en drijfveer ligt in het vertalen van die nieuwe technologie naar een nieuwe, slimmere en vooral leukere manier van (samen)werken. Dat is het uitgangspunt en dat is waar wij iedere dag weer ons voor uit bed komen. Wij willen mensen blij maken met onze visie van de ‘Nieuwe Wereld’ en onze toepassingen van techniek!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Servicedesk Medewerker (G Suite & Office365), starter met ambitie, fulltime, standplaats: Almere
Score: 8.4
Stemmen: 38

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Almere