user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Functioneel Beheerder Kantoorapplicaties

Functioneel Beheerder
PWN
 • PWN
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Wil jij bijdragen aan schoon drinkwater en een fantastische gebruikerservaring? Kom dan werken als Functioneel Beheerder Kantoorapplicaties bij PWN!
Als functioneel/applicatie beheerder Kantoorautomatisering ben je de verbinder tussen de organisatie en ICT. Je beheert de applicaties van de PWN werkplek op laptops, Ipads en mobiele telefoons. Je draagt bij aan de fantastische gebruikerservaring.

Wat ga je doen?
 • Je vindt het leuk om met de klant aan tafel te zitten en adviseert de klant in gebruik van de applicatie en de keus van de juiste applicatie.
 • Je coördineert testtrajecten voor nieuwe applicaties en releases van nieuwe versies van de Windows en Citrix werkplekken.
 • Je leidt daarnaast de test- en uitrol trajecten voor deze onderdelen.
 • Je brengt jouw expertise in bij initiatieven, projecten en wijzigingsverzoeken.
 • Je creëert een omgeving voor goede samenwerking met leveranciers, andere ontwikkel- en beheerteams, kerngebruikers en eindgebruikers.

Je komt te werken bij de afdeling Informatievoorziening (IV) in het ontwikkel- & beheerteam Werkplek & Infrastructuur (TWI-kers). Wij zorgen voor een fantastische werkplek en infrastructuur voor onze collega’s. In dit team werken we samen met onze ICT-leveranciers. Het team werkt volgens de scrum methodiek met een Agile mindset en doet dit samen met de klant en leveranciers. Wij zorgen gezamenlijk voor een blije klant. Het doel van IV is om een professionele en proactieve dienstverlening te bieden aan de gehele organisatie, zodat de bedrijfsvoering efficiënt en effectief verloopt. We werken klantgericht en proberen continu te leren en verbeteren. Je komt te werken in een modern gebouw met leuke collega’s.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde hbo-bachelor opleiding, bij voorkeur op het gebied van informatievoorziening en/of informatie- en communicatietechnologie (diploma vereist).
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt affiniteit met Windows, Citrix, gangbare kantoorapplicaties, packagen van applicaties, testmanagement, printers, laptops, Ipads en mobiele telefoons.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Je krijgt energie van het helpen van collega’s en meedenken om tot de beste oplossing te komen. Je bent energiek, communicatief en open. Je kunt omgaan met veel verschillende soorten mensen. Daarnaast ben je analytisch, gestructureerd en in staat prioriteiten te stellen binnen jouw werkveld.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 39.666 - € 56.703 p/j

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, flexibele werktijden, goede pensioen- en verzekeringsvoorzieningen en een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB) waarbij je o.a. extra vrije dagen kunt kopen en verkopen. We bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met de mogelijkheid deze daarna om te zetten naar onbepaalde tijd. Het bruto jaarinkomen bedraagt minimaal € 39.666 en maximaal €56.703,- (inclusief eindejaarsuitkering, vakantiegeld en FAB). Maar bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega's en ruimte voor initiatief.

lees meer

Functioneel Beheerder Kantoorapplicaties
Score: 7.5
Stemmen: 30

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Velserbroek