user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Functioneel Beheerder SAP ERP

Functioneel Beheerder
PWN
 • PWN
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij als klantgerichte functioneel beheerder de spil tussen de organisatie en IT? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

Functioneel Beheerder SAP ERP
Fulltime | Velserbroek

Als functioneel/applicatie beheerder SAP ERP ben je de spil tussen de organisatie en ICT. Je bedient de interne klanten van PWN in het gebruik van ERP met focus op buitendienst processen, logistiek en finance. Je beheert de informatievoorziening binnen de bedrijfsprocessen en draagt bij aan een adequaat gebruik van het ERP systeem.

Samen met je team ben je verantwoordelijk dat de ERP omgeving aan de eisen en wensen van de gebruikers blijft voldoen. Je vindt het daarom leuk om met de klant aan tafel te zitten en samen de mogelijkheden en oplossingen binnen SAP ERP te verkennen. Je brengt in het klantteam jouw expertise in bij initiatieven, projecten en changes. Hierin is het aansturen op een positieve business case erg belangrijk, evenals de samenwerking met leveranciers, kerngebruikers en proceseigenaren.

Waar ga je werken?
PWN is een maatschappelijk betrokken bedrijf met prachtige producten; water en natuur. Je komt te werken bij de afdeling die deze producten ondersteund: Informatievoorziening (IV). Je werkt in een ontwikkel & beheer team met de naam SAPphire. Het team werkt scrum en streeft naar een T-shaped manier van werken. We werken samen als één ontwikkel en beheer team waarin we verwachten dat je samen streeft naar het beste resultaat. Het doel van IV is om een professionele en proactieve dienstverlening te bieden aan de gehele organisatie, zodat de bedrijfsvoering efficiënt en effectief verloopt. We werken klantgericht en proberen continu te leren en verbeteren. Ons team is veelzijdig, hardwerkend en vooral heel gezellig.

lees meer

Functie-eisen Wat heb je daar voor nodig?
 • Je hebt een HBO diploma en bij voorkeur in de richting van informatievoorziening en/of informatie- en communicatietechnologie.
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Uiteraard heb je affiniteit met IT en ben je bekend met SAP modules/extensies: FI/CO, SD, MM, LO, PM, PS, HR en Agentry.
 • Daarnaast vragen een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wie ben jij?
Werken vanuit kaders/richtlijnen en kritisch tegenspel bieden aan gebruikers en leveranciers staat jou op het lijf geschreven. Je krijgt energie van het helpen van en meedenken met je collega’s. We vragen daarom van je dat je:
 • Communicatief sterk bent, je weet anderen te overtuigen en bezit organisatiesensitiviteit.
 • Daarnaast ben je analytisch, gestructureerd en ben je in staat prioriteiten te stellen.
 • Je bent proactief, komt met nieuwe ideeën en voert deze ook uit
 • Je bent een echte teamplayer; je kan goed samenwerken en weet dat je samen meer bereikt.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 39.666 - € 56.703 p/j

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, flexibele werktijden, goede pensioen- en verzekeringsvoorzieningen en een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB) waarbij je o.a. extra vrije dagen kunt kopen en verkopen. We bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met de mogelijkheid deze daarna om te zetten naar onbepaalde tijd. Het bruto jaarinkomen bedraagt minimaal € 39.666 en maximaal €56.703,- (inclusief eindejaarsuitkering, vakantiegeld en FAB). Maar bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega's en ruimte voor initiatief.

lees meer

Functioneel Beheerder SAP ERP
Score: 9.7
Stemmen: 15

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Velserbroek