user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Business Analist

Business Analist
 • PWN
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als business analist borg jij de ondersteuning van de bedrijfsprocessen door het onderhouden van een adequate informatievoorziening. Dit doe je voor de diverse sectoren en stafafdelingen binnen PWN. Je werkzaamheden doe je onder functionele aansturing van de informatiemanager en in samenwerking met de business, je collega-business-analisten, functioneel beheerders, procesbeheerders en leverancier(s).

Als business analist maak je onderdeel uit van agile teams. Voor je collega’s ben je een gelijkwaardige sparringpartner en ben je de verbindende factor in het team en de organisatie. Je hebt een voorbeeldfunctie als het gaat om “te laten zien” wat jullie doen en wat de meerwaarde is voor de organisatie van jouw rol. Je analyseert de informatiebehoefte van de organisatie en vertaalt dit naar de juiste oplossingen op het gebied van informatievoorziening, procesverbetering of organisatorische wijziging.

Tot jouw taken behoren o.a.
 • Het uitvoeren van vooronderzoeken.
 • Opstellen van business cases.
 • Vastleggen van functionele requirements.
 • Het laten opstellen van een projectstartarchitectuur.
 • Het maken van scenario analyses met bijbehorende impact analyses.

We zijn op zoek naar twee business analisten. Een voor ons BI team, werkende met Microsoft BI en een voor het team dat werkt met onze klantprocessen, werkende met o.a. SAP CRM en ISU. Je komt te werken bij de afdeling Informatievoorziening. Je hebt een belangrijke spilfunctie tussen de business en Informatievoorziening. Het doel is om een professionele en proactieve dienstverlening te bieden aan de gehele organisatie, zodat de bedrijfsvoering efficiënt en effectief verloopt. Hiervoor is het noodzakelijk om de kernwaarde Waarmaken hoog in het vaandel te hebben, zowel voor de organisatie als voor de directe collega's. PWN heeft een nieuwe manier van (samen)werken geïntroduceerd, waarbij resultaatgericht werken een belangrijke rol speelt.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding (diploma verplicht), bij voorkeur op het gebied van informatietechnologie.
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt ervaring met informatieanalyse en business analyse.
 • Je bent analytisch, kunt conceptueel denken en bent gericht op samenwerken.
 • Je bent resultaatgericht, werkt kostenbewust en weet anderen te overtuigen.
 • Je hebt een brede kennis van informatievoorzieningsprocessen, informatieanalysemethoden en van de structuur en werking van systemen en applicaties.
Daarnaast ben je positief kritisch, waarbij je met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden discussies op scherp durft te stellen, waarbij het belang van PWN voorop staat.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 44.795 - € 63.985 p/j

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, flexibele werktijden, goede pensioen- en verzekeringsvoorzieningen en een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB) waarbij je o.a. extra vrije dagen kunt kopen en verkopen. We bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met de mogelijkheid deze daarna om te zetten naar onbepaalde tijd. Het bruto jaarinkomen bedraagt minimaal € 44.795,- en maximaal € 63.985,- (inclusief eindejaarsuitkering, vakantiegeld en FAB). Maar bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega's en ruimte voor initiatief.

lees meer

Overige info Ben je geïnteresseerd?
Je kunt direct solliciteren op de vacature, via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met  Veronie Boonk, Teammanager Informatievoorziening, telefoonnummer 06-13055172. Voor vragen over de sollicitatie- of selectieprocedure kun je contact opnemen met Vincent Gerbrands (HR adviseur), telefoonnummer 06-82478573. Graag ontvangen wij je reactie voor 21 april 2019.

Sollicitanten worden gescreend. De screening bestaat uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent het gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Veronie Boonk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Velserbroek Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Velserbroek