user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Lead Software Architect

in Oosterhout

Pharma Partners
  • Pharma Partners
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Werk jij graag mee aan de ontwikkeling van complexe Lead Software Architectuur met grote maatschappelijke impact? Wil jij je carrière naar een hoger plan brengen en heb je management ambities, dan ben jij de Lead Software Architect die zoeken! Welkom bij PharmaPartners…

Lead Software Architect
Oosterhout | 40 uur


Dit zijn wij
PharmaPartners ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten, openbare- en ziekenhuisapotheken, medisch specialisten en geïntegreerde eerstelijns zorgorganisaties. PharmaPartners is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot marktleider in de eerstelijnsgezondheidszorg en bij apothekers. In totaal zijn ruim 3.000 zorgverleners aangesloten op een van de circa 250 samenwerkingsverbanden die samen zorg verlenen aan ruim acht miljoen mensen. PharmaPartners telt in totaal circa 160 medewerkers. PharmaPartners is in 2016 op de 2e plek geëindigd in het werkgeversonderzoek van Computable. Total Specific Solutions is het solide fundament onder Pharmapartners. Vanwege uitbreiding van het team Farmacie zoeken wij een Lead Software Architect met gezonde ambities richting een managementpositie.

Dit is de rol
Als Lead Software Architect werk je in scrum teams samen met o.a. de Business Analist en Software Developers aan ‘state of the art’ software voor apothekers. Als Lead Software Architect heb je een duidelijk beeld over de wijze waarop nieuwe functionaliteiten kunnen worden ingepast in de totale architectuur. Als Lead Software Architect bewaak je de samenhang en het optimaal functioneren van de software met de infrastructuur architectuur. Je hebt een heldere visie op welke manier bestaande functionaliteiten uitgebreid of verbeterd kunnen worden binnen ons huidige applicatielandschap. Als Lead Software Architect vertaal je jouw visie op de totale architectuur naar de diverse architectuurlagen. Je ontwikkelt een lange termijnvisie en weet deze concreet door te vertalen naar een toekomst vast model waarbij deze flexibel genoeg is om met constante wijzigingen om te gaan. Je bent medeverantwoordelijk voor het verbeteren van de architectuur en de technologie, zodat er een snelle time to market gerealiseerd kan worden en de dienstverlening op het gewenste niveau blijft. Je begeleidt en ondersteunt development teams in het juiste gebruik van de architectuur en ziet toe op een correcte naleving ervan. Je omschrijft de architectuur zodanig dat zowel business als developers begrijpen wat er van hun verwacht wordt. Een van de uitdagingen is de steeds verdergaande integratie met andere partijen door middel van koppelingen en integraties.

lees meer

Functie-eisen Dit ben jij
Je bent een gedreven en ambitieuze Lead Software Architect die uitstekend in staat is om vanuit persoonlijk leiderschap te handelen en verantwoordelijkheden durft te nemen. Je bent als Lead Software Architect analytisch en conceptueel sterk ontwikkeld. Je bent tevens in staat om complexe problemen begrijpelijk te maken. Je bent creatief en innovatief in je aanpak. Je kunt uitstekend luisteren en staat open voor feedback. Onze nieuwe Lead Software Architect begrijpt de business, kan uitstekend zelfstandig werken en is volhardend en geduldig in zijn/haar aanpak. Nieuwe marktontwikkelingen bij je klanten hebben jouw oprechte interesse. Je komt goed tot je recht in een resultaatgerichte omgeving met een ‘can do’ mentaliteit. Je hebt ervaring met Scrum/Agile. Je bent van nature een kartrekker en bent een voorbeeld voor anderen. Je toont initiatief en neemt verantwoordelijkheid. Je hebt de ambitie en potentie om op redelijk korte termijn door te groeien naar een managementpositie.

Dit neem je mee
Je bent een kandidaat met HBO/WO-niveau, bij voorkeur Informatica, Technische Informatica, Technische Bedrijfskunde. Als Software Architect heb je ongeveer tussen de 3 en 6 jaar ervaring met complexe software architectuur. Daarnaast heb je ervaring met modellering in Archimate of UML, kennis van en ervaring met softwareontwikkeling in J2EE en web technologie, het opstellen van non functional requirements en architectuurprincipes. En tot slot heb je kennis van TOGAF en enige kennis van Scrum/Agile.

Dit bieden we
Als Lead Software Architect kom je te werken bij een domeinkennis kampioen en marktleider op het gebied van eerstelijnszorg. We hebben een uitgesproken visie én aanpak op continue vernieuwing met de focus op groei. Daar kan jij een bijdrage aan leveren! Bovendien is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zijn er meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden. Vanuit deze positie kun je doorgroeien naar de rol van Manager R&D.

Interesse?
Zin gekregen om aan de slag te gaan als Lead Software Architect, maar wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Simone van Onck via 06 46241476. Ben je overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? Laat dan snel je CV en motivatie achter door op de sollicitatiebutton te klikken!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden; Lead Software Architect vacature, Oosterhout, Noord-Brabant, ICT, HBO, IT, Information Technology, Informatica, Technische Informatica, Technische Bedrijfskunde, Software architectuur

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Lead Software Architect
Score: 7.0
Stemmen: 42

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Oosterhout