user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Ervaren ICT servicedesk medewerker

in Houten

Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden
  • Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden zorgt voor veilige dijken, schoon water en droge voeten in het zuidelijk deel van de provincie Utrecht en een klein deel van Zuid-Holland. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden is één van de 22 waterschappen in Nederland. Het waterschap is, net als een gemeente, een lokale overheid. Het Hoogheemraadschap wordt gevormd door het algemeen bestuur, het college van dijkgraaf en hoogheemraden en circa 450 medewerkers.

Onze uitdaging als team
De afdeling I&A heeft komende jaren mooie maar pittige uitdagingen voor de boeg. ICT is inmiddels een cruciaal kapitaalmiddel voor de organisatie, dat merken we allemaal. We zien op het gebied van ICT grote uitdagingen voor ons liggen. Grote landelijke projecten (Basisregistraties, Digitaal 2017, Digitaal Archiveren, Omgevingswet, e-facturering) komen onvermijdelijk op ons af en op het gebied van techniek (Big Data, Cloud, Internet of Things) buitelen de ontwikkelingen over elkaar heen. Naast een grotere druk op het toegankelijk maken van gegevens neemt ook de noodzaak van een betere beveiliging met de dag toe. In het kader van de versterking van ICT is HDSR een nauwe samenwerking aangegaan met Waterschap Vallei & Veluwe (WSVV). Ter versterking van het team zoeken wij een:
Ervaren ICT servicedesk medewerker
voor 36 uur p/w, vanuit Houten
(voorlopig) voor de periode van 6 maanden

Jouw uitdaging
Je vormt als eerste aanspreekpunt voor vragen ‘het gezicht’ van onze afdeling. Je bent servicegericht en speelt zorgvuldig en adequaat in op vragen en meldingen. Je taken bestaan daarnaast uit het verzorgen van de administratieve kant van de servicedesk, dit doe je efficiënt en nauwkeurig. Je houdt je actief bezig met de registratie van alle in gebruik zijnde hard- en softwarecomponenten. En, natuurlijk heb je een duidelijke feeling met IT.

Als onderdeel van de serviceverlening vervul je taken op het gebied van accountbeheer, waaronder het aanmaken en onderhouden van toegangsaccounts voor medewerkers en supportleveranciers en het registreren en bewaken van 1e- lijns gebruikersincidenten. Je hebt diverse contacten binnen en buiten de organisatie en weet goed in te spelen om de behoefte van de interne klant, waarbij je tegelijk bewust stuurt op verwachtingen, mogelijkheden en beperkingen Je kunt ingezet worden binnen het hele werkgebied van het waterschap, maar zult voornamelijk werken op de locatie in Houten.

lees meer

Functie-eisen Jouw profiel
  • Je beschikt over minimaal een afgeronde en relevante MBO-4 opleiding, bij voorkeur ICT gerelateerd.
  • Je hebt aantoonbare kennis van ICT-infrastructuren, toegepaste besturingssystemen en inzicht in de beveiligingsaspecten van de ICT-infrastructuur. Je hebt ervaring met Topdesk en bezit het certificaat ITIL-foundation.
  • Als bagage neem jij mee: minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Jouw talent: hulpvaardig en servicegericht oplossen.
  • Dit talent zet jij in door middel van je goede communicatieve vaardigheden en zorgvuldigheid.
Wij bieden
Een afwisselende functie binnen een omgeving die volop in ontwikkeling is. De functie is gekoppeld aan de generieke functie systeem- en netwerkbeheerder en is ingedeeld in schaal 8 van de salarisschalen voor waterschapspersoneel. Het salaris bedraagt minimaal €2.326,- en maximaal €3.121,- bruto per maand (bij een 36-urige werkweek) en is afhankelijk van opleiding en werkervaring.

De waterschapsector kent een eigen CAO, de SAW (Sectorale Arbeidsvoorwaardenregelingen Waterschapspersoneel). We bieden een Individueel Keuzebudget aan van tenminste 20%, naast het maandsalaris en een persoonsgebonden opleidingsbudget. Je krijgt een aanstelling in algemene dienst bij HDSR en wordt geplaatst op genoemde functie. Daarmee wordt benadrukt dat je kans en gelegenheid krijgt om je binnen onze organisatie te blijven ontwikkelen in verschillende taken/functies. Afhankelijk van de ontwikkelingen kan een vaste aanstelling tot de mogelijkheden behoren. Vooralsnog is de aanstelling die wij bieden tijdelijk voor 6 maanden. Het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde om in dienst te komen.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gerard Kielema, a.i. procescoach Automatisering, via gerard.kielema@hdsr.nl. Voor informatie over de procedure kun je terecht bij Gilian Gratama, adviseur P&O, via gratama.g@hdsr.nl.   

Iets voor jou?
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je reactie en CV onder vermelding van “sollicitatie” en het vacaturenummer “2017.56” vóór 4 juli 2017 via de sollicitatiebutton.

Op acquisitie gaan wij niet in.

Trefwoorden; ICT servicedesk medewerker vacature, Houten, Utrecht, Hoogheemraadschap, IT, helpdeskmedewerker

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg