line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Senior Technical Application Specialist SAP

in Zwaagdijk-Oost

 • HBO / Universitair
 • Minimaal 5 jaar ervaring
 • Vast contract
 • Salaris in overleg
 • 38 uur per week
Vergelijkbare vacatures voor SAP consultant in regio Zwaagdijk-Oost Bekijk alle soortgelijke vacatures
Functieomschrijving Ben jij toe aan een IT uitdaging in de retail en wil jij meebouwen aan de toekomst van de succesvolle en snelst groeiende discounter van Nederland met Europese ambities?

Senior Technical Application Specialist SAP
38 uur per week | Zwaagdijk

Als Senior Technical Application Specialist binnen onze IT organisatie ben je lid van het team Business Applications. In onze internationaal opererende retailorganisatie ben jij degene die het technisch beheer van onze verschillende SAP omgevingen volledig kan regisseren. Jouw technische SAP kennis is cruciaal en je begrijpt de rol van de systemen in het bedrijfsproces van ICTerGezocht.nl.

WAT JE DAGELIJKS GAAT DOEN
ICTerGezocht.nl heeft op dit moment 9 SAP omgevingen draaien (w.o. EWM, CAR, PI/PO, BW) welke recent zijn gemigreerd naar een HANA database en het technisch beheer hiervan is uitbesteed. De uitvoering van changes zal dan ook meestal door de dienstverlener worden uitgevoerd.

In deze functie ben jij de sparringpartner van de dienstverlener; denk aan het challengen van door hen gekozen oplossingen, meedenken bij issues, etc. Ook ben jij het interne aanspreekpunt voor technische SAP onderwerpen; je zorgt voor afstemming met de business en de functionele collega’s, geeft advies over implementatie strategieën bij grote projecten en zorgt er zo nodig voor dat de documentatie is opgesteld volgens de gestelde richtlijnen

WAT KENMERKT EEN SENIOR TECHNICAL APPLICATION SPECIALIST BIJ ACTION
Je hebt ruime kennis van en ervaring met SAP Basis (HANA) binnen grote omgevingen en bent volledig op de hoogte van de huidige en toekomstige mogelijkheden. Je hebt een duidelijke visie en weet deze tot uitvoer te brengen.

Een positieve en proactieve houding ten opzichte van verandering en innovatie is hierbij essentieel. Onze formule met een verrassend volledig assortiment en scherpe prijzen vraagt verder om een ondernemende, kritische en pragmatische houding met een hoog kostenbewustzijn.

Je bent zelfbewust en resultaatgericht. Je bent communicatief vaardig en hebt een diepgaand begrip van bedrijfsprocessen. Je werkt samen met teamleden, leveranciers en ICTerGezocht.nl business users om prioriteiten te stellen en gemeenschappelijke doelstellingen te realiseren. Je bent in staat om business requirements om te zetten naar oplossingen. Je draagt er zorg voor dat functionaliteit wordt opgeleverd binnen de gestelde prioriteiten en komt afspraken na. Je bent continu op zoek naar verbeteringen binnen je functiegebied en blijft op de hoogte van ontwikkelingen. Je communiceert helder over conflicterende prioriteiten en zoekt desgewenst naar alternatieven. Je zoekt naar standaardoplossingen en weet de impact van afwijkingen tot een minimum te beperken. Je werkt georganiseerd, efficiënt en effectief, ook onder tijdsdruk.

En verder:
 • Afgeronde opleiding op HBO of WO niveau;
 • Bij voorkeur 5+ jaar werkervaring in soortgelijke rollen, minimaal 5 jaar relevante ervaring in IT;
 • Ruime ervaring met SAP Basis en HANA technologie is van essentieel belang;
 • SAP Basis certificering;
 • Ervaring binnen of affiniteit met logistiek en/of de retail branche
 • Ervaring met jobscheduling tools (Cronacle) is een pré;
 • Ervaring in samenwerking met India is een pré
 • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift
DIT BIEDEN WIJ JOU ALS SENIOR TECHNICAL APPLICATION SPECIALIST
Arbeidsvoorwaarden
 • Marktconform salaris o.b.v. een 38-urige werkweek
 • Een laptop en een telefoon
 • 15% personeelskorting op je aankopen bij ICTerGezocht.nl
Persoonlijke groei

We openen elke week winkels in binnen- en buitenland. De snelle groei maakt ICTerGezocht.nl een succesvolle organisatie met een razendsnelle ontwikkeling en hierdoor is de verwachting dat de afdeling verder zal uitbreiden, waardoor er volop doorgroeimogelijkheden zijn.

Begin vorig jaar hebben we ons derde distributiecentrum nabij Parijs geopend en het openen van het vierde en vijfde distributiecentrum staat al op korte termijn op de planning. De snelle internationale expansie van ICTerGezocht.nl brengt veel uitdagingen met zich mee. Je kunt met een ondernemende en proactieve instelling bijdragen aan de verdere professionalisering van onze IT afdeling en je als inhoudelijk specialist verder ontwikkelen.

VRAGEN?
Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Klaas Groot (Manager Business Applications). Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan contact opgenomen worden met Dennis van Rietschoten (Recruiter). Beiden zijn te bereiken via 0228-565080. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton.

Trefwoorden: vacature SAP Specialist Zwaagdijk, IT, ICT, Applicatiebeheerder, Application Engineer, HANA, Systeembeheer, Noord-Holland
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zwaagdijk-Oost