Vacature Functioneel Beheerder - Woerden

in Woerden

GroenWest
 • GroenWest
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving Klantgericht, oplossingsgericht en communicatief vaardig. Dat zijn de belangrijkste functie eisen voor deze functie. Beschik jij hierover en krijg je energie van het helpen van en meedenken met je collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de afdeling Informatisering & Automatisering (I&A) zoeken wij een

Functioneel Beheerder
36 uur | Woerden

Wat ga je doen?
In de rol van Functioneel beheerder zorg jij ervoor dat de werking van de applicaties optimaal blijft. Hiervoor houd jij je bezig met het oplossen van problemen, het doorvoeren van wijzigingen en het (functioneel) inrichten van applicaties en adviseren over verbeteringen. Hierbij houd je rekening met proces, functionaliteit, beschikbaarheid, (informatie)beveiliging, betrouwbaarheid en performance. Communicatie is key! Jij vormt de schakel tussen IT en de business.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het coördineren van het testproces, het plannen van de testomgevingen en het uitvoeren van (technische) testen van bijvoorbeeld (nieuwe) koppelingen tussen applicaties. Je bent de linking pin tussen enerzijds de gebruikers en anderzijds de leveranciers en je ‘verstaat’ beide. In deze rol is het belangrijk dat je goed in teamverband kunt werken, maar ook zelfstandig bent. Wij verwachten dat je proactief bent, resultaatgericht en betrokken.

In welk team kom je terecht?
Je gaat lid worden van het team van I&A dat dan uit acht medewerkers bestaat, verdeeld over de helpdesk, functioneel beheer, business analyse, projectmanagement en teammanagement. Het team is nog in ontwikkeling naar een goede dienstverlenende afdeling en we hopen dat jij daar met een frisse blik een steentje aan kunt bijdragen.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij van jou?
Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en automatisering en je weet systemen je snel eigen te maken. Proactief verzamel je de wensen van gebruikers en superusers, je werkt nauw met ze samen en houdt hen op de hoogte van ontwikkelingen. Je kunt je goed inleven in anderen en weet zo verschillende meningen, ideeën en doelstellingen te signaleren en hierop te reageren en acteren. Veranderen is voor jou geen probleem en je weet anderen te overtuigen van de noodzaak van de veranderingen.

Ons wensenlijstje:
 • Minimaal een afgeronde mbo opleiding maar het liefst een hbo opleiding zoals (Technische) Bedrijfskunde, Bedrijfsinformatica
 • Je hebt een goede digitale basis en ervaring met functioneel beheer van een complex applicatie-landschap
 • Goede communicatieve vaardigheden vanwege het veelvuldige contact met gebruikers, proceseigenaren en leveranciers
 • Analytisch denkvermogen
 • Kennis van de processen van woningcorporaties is een pré

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto Max. € 4.292 p/m

Salaris conform de CAO Woondiensten, functieschaal I, max. € 4.292 bruto per maand op basis van 36 uur per week
Functioneel Beheerder
Score: 8.6
Stemmen: 23

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Woerden