user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature QA Engineer

QA Engineer
sQout
 • sQout
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jij bent dé coördinerende kwaliteitsbewaker die collega’s het juiste advies kan geven. Daarnaast ben jij de aangewezen persoon om de supervisie te hebben over kwaliteitsverbetering. Je houdt de voortgang van het testproces in de gaten, rapporteert hierover, je bereidt testen en scripts voor en je kent alle ins en outs van risicomanagement. Je houdt contact met alle betrokkenen en je perfectioneert de IT-processen. Verder ben je een enthousiaste teamspeler die het voortouw durft te nemen. Een functie voor iemand voor wie QA geen geheimen heeft en nét dat beetje meer wil geven.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk en denkniveau, aangevuld met certificaten TMap en/of ISTQB (of bereid deze te halen)
 • Ervaring, liefst 2 jaar of langer
 • Je werkt kwaliteitsgericht en je bedenkt verrassende oplossingen
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is gevestigd in de gemeente Doetinchem in Gelderland en levert technische benodigdheden met gebruiksvriendelijke toepassingen van prima kwaliteit. De wens dat je goed functioneert wordt ondersteund door een effectief en breed opgezet inwerkprogramma. Bovendien heb je hier echt álle kansen om je verder te ontwikkelen op allerlei gebied. Vanaf je eerste werkdag krijg je een zetje om een training of cursus te volgen, een opleiding of wat dan ook. Het kan het leren van een taal zijn, het behalen van een nieuw certificaat, het voorbereiden op een leidinggevende functie, enzovoort. Er wordt in je geïnvesteerd, want deze werkgever wil je graag houden. Daarom wordt er voor gezorgd dat werk en privé in balans blijft. Voor jou, maar ook voor je gezondheid. Je collega’s zijn mensen die hart voor de zaak én voor hun werk hebben. Dankzij dit enthousiasme heeft het bedrijf kunnen uitmaken tot een onderneming met meerdere vestigingen in diverse landen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
- Het betreft een vaste functie op een vaste werklocatie
- Parttime en flexibele werktijden zijn bespreekbaar
- Een salaris dat past bij je opleiding en ervaring, eventueel aangevuld met winstdeling 
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding 
- 25 Vakantiedagen, maar ook 12 ATV-dagen 
- Bijzonder veel kansen om je te ontplooien

lees meer

Contactpersoon Mevr. Solliciteren @sQout
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Doetinchem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Doetinchem