user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Agile-tester

Software Tester
sQout
  • sQout
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Functieomschrijving Als veelzijdige Agile-tester met interesse in het onderwijs help je mee om de vernieuwing van het applicatielandschap te implementeren. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en onderhouden van Agile- en andere geautomatiseerde testen en werk je samen met ons Scrumteam. Je gebruikt je kennis en ervaring ook om geautomatiseerd testen over te dragen aan applicatiebeheerders en ontwikkelaars binnen onze dienst. Natuurlijk voer je ook andere werkzaamheden uit in jouw scrumteam. Deze veelzijdige functie is bij een overheidsinstantie in Utrecht.

lees meer

Functie-eisen Ervaring met uitvoeren van geautomatiseerde (Agile-)testen 
HBO werk en denkniveau
Goed kunnende samenwerken 
Communicatief sterk
Bedrijfsomschrijving Onze klant is een overheidsinstantie in Utrecht, gericht op het brede onderwijsveld. De organisatie staat op het punt om de overstap te maken voor vernieuwing van het applicatie landschap. Hierbij kun jij een grote en belangrijke rol spelen. Met het samenstellen van verschillende scrumteams ligt de nadruk steeds meer op Agile-testen en testautomatisering. Het is van het grootste belang dat de afdeling ICR (ICT, Contract- en Recordmanagement) waar jij komt te werken betrouwbaar is als leverancier, zowel in de basis als bij het beheren, implementeren en zo nodig bouwen van systemen, nu en in de toekomst. Omdat de organisatie landelijk werkt als overheidsinstantie, zijn er ruime ontwikkelmogelijkheden. De werkzaamheden voer je uit op de afdeling ICT. De scrumteams leveren uitstekende basisdiensten en zijn goed in het uitbouwen, beheren, implementeren van systemen die in de toekomst gebruikt kunnen worden. Binnen deze omgeving heb jij de ruimte om gebruik te maken van jouw ervaring en kennis én om te innoveren. Middels functioneringsgesprekken krijg je inzicht in je resultaten, ontwikkelingen en loopbaanmogelijkheden.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.617 - € 4.698 p/m

Het betreft een vaste functie op werklocatie
Partime en flexibele werktijden zijn bespreekbaar
Uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden
Enthousiaste en professionele collega’s
Contractduur 1 jaar
36 uur per week
Maandsalaris: € 2.617 - € 4.698 (salarisschaal 10)

lees meer

Agile-tester
Score: 9.2
Stemmen: 49

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht