user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Freelance Senior Tester -te Amsterdam-

in Amsterdam

sQout
  • sQout
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Draagt zorg voor complete integrale testvoorbereiding.
Is belast met de testuitvoering en testevaluatie en stelt het vrijgave-advies op.
Overleggen met leveranciers over het oplossen van bevindingen.
Registreren van testresultaten en prioriteiten stellen in afstemming met functioneel beheerders, applicatiebeheerders en gebruikers.
Documentatie maken en toetsen en samenwerken met functioneel beheerders, applicatiebeheerders en leveranciers aan de verbetering daarvan.
Uitdragen van het belang en de meerwaarde van goed en gedegen testen en de organisatie daarbij helpen op dit vlak verder te professionaliseren.

lees meer

Functie-eisen 5 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 10 jaar) in het testen van complexe software en ketentesten
ervaring met documenteren en structureren van testdocumentatie
ervaring met testen van ketens en portalen. 
ervaring met schrijven en handmatig uitvoeren van testscripts
begeleiden van eindgebruikers bij het testen.
.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De afdeling Informatievoorziening werkt voor het hele Cluster Ruimte en Economie zorgt voor een betrouwbare en toekomst gerichte informatievoorziening voor de specifieke bedrijfsprocessen van het cluster. Het Team Functioneel beheer is daar onderdeel van als 1 van de 3 teams en staat voor een optimale continuïteit & verbetering van bedrijfsprocessen binnen het Cluster middels het beheren van (bedrijfs)applicaties. Daarbij streven wij naar tevreden gebruikers die worden ondersteund met een kwalitatief product(applicatie) door een team van enthousiaste functioneel beheerders. Wij zijn daarbij sparringpartner en adviseur tussen de lijnorganisatie - gebruikers, rve ICT en externe (software)leveranciers en dragen bij aan het vernieuwen van de bedrijfsprocessen door de inzet van kennis mbt de primaire processen, de informatievoorziening en de techniek.
Daarbij werk je (grotendeels) gedeconcentreerd en voor deze functie direct bij Grond & Ontwikkeling het organisatie onderdeel wat verantwoordelijk is voor het erfpachtbeheer.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 10.000 p/m
Freelance Senior Tester -te Amsterdam-
Score: 7.2
Stemmen: 26

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam