user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Test Specialist

in Amsterdam

sQout
  • sQout
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Je valt met je neus in de boter, want op dit moment wordt er bij dit bedrijf naast de gangbare werkzaamheden, (apps onderhouden, vernieuwen en verbeteren), gewerkt aan een paar nieuwe projecten. Het invoeren van nieuwe functies van de apps, een flexibel systeem voor promotiecodes voor de verkoopteams, een transactie database omzetten in data warehouse en het optimaliseren van data-analyses. Je staat dus voor technische uitdagingen waarvan jij uiteraard als geen ander de kwaliteit bewaakt. Jij bent ook iemand die je collega´s kan motiveren om bepaalde keuzes te maken, zoals ontwikkelaars aanmoedigen om altijd handmatig en automatisch te testen.

lees meer

Functie-eisen HBO werk en denk niveau
Je bent op de hoogte van documentatietools voor een database 
Je hebt ervaring met uiteenlopende testen, zoals unit, integratie en automatisch 
Je beschikt over uitgebreide kennis over tools en methoden rond QA 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Dit ambitieuze online bedrijf met als standplaats Amsterdam richt zich op een geliefd en kleurrijk product. Het innovatieve concept slaat aan en er is sprake van (internationale) groei. Je past bij dit bedrijf als je goed kunt samenwerken, streeft naar perfectie, de bereidheid hebt om nieuwe dingen te leren en er zit ondernemerschap in je.

Er wordt alles aan gedaan om het je naar de zin te maken. Ben je sportief, dan kom je in aanmerking voor een abonnement op de sportschool. In ieder geval kun je elke dag tussen de middag genieten van een gezonde verse lunch. Als het weer geschikt is voor een barbecue hoeven jullie alleen maar naar het dak te gaan en het daar gezellig te maken. Op vrijdagmiddag gebeurt dit al tijdens de wekelijkse borrel. Mocht je meer iemand zijn die rust zoekt, dan kun je terechtbij de aangeboden yogalessen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 5.000 p/m
Test Specialist
Score: 7.4
Stemmen: 42

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam