user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Software tester

in Rotterdam

sQout
  • sQout
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Als je een tester bent die niet bang is om verantwoordelijkheid te nemen en je graag richt op alle facetten van het proces van begin tot eind, dan is dit dé baan voor je. Het bedenken en uitvoeren van teststrategieën, alle werkzaamheden rond testplannen en scripts, het testproces opzetten, resultaten eerlijk rapporteren en beoordelen, bepalen welke testtechnieken en/of testmethoden geschikt zijn, noem maar op. Je wordt als tester echt uitgedaagd. Het uit jezelf uitvoeren van controles en testgevallen wordt op prijs gesteld, net als het doen van voorstellen voor verbetering. Het is ook leuk om jezelf te verbeteren, waar je alle kansen voor krijgt. Je gaat werken in een Scrumteam en het wordt op prijs gesteld als je ervaring hebt met DevOps.

lees meer

Functie-eisen HBO werk en denk niveau 
Je hebt werkervaring met Scrum en Agile 
Je heb een analytisch denkvermogen en je bent pragmatisch ingesteld 
Het is prettig als je ervaring hebt met het testen van ingewikkelde software 
Bedrijfsomschrijving Dit Rotterdamse bedrijf is gespecialiseerd in het automatiseren van systemen voor een specifieke branche. Er wordt gewerkt volgens de Rotterdamse mentaliteit, dus ze weten hier van aanpakken. Geen dingen verdoezelen, maar gewoon zeggen wat er aan de hand is en bijvoorbeeld niet achterwege laten om een (mogelijke) bug te vermelden. De communicatielijnen zijn kort, de ambiance is informeel en de regelmatige wisseling van werkzaamheden zorgt ervoor dat je baan uitdagend is én blijft. Je collega´s en jij worden uitgedaagd om je blik te verruimen door je werkzaamheden uit te breiden. Je werkt in een gedreven maar gezellig team met software engineers van wie je veel kunt leren.

Er is veel aandacht voor opleiding, leren van en leren aan, plus natuurlijk het leveren van de beste producten en diensten. Tijd voor ontspanning is er op vrijdagmiddag, als de week wordt afgesloten met een borrel die ook fungeert als teambuilding.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 5.000 p/m

Euro 3200 - 3300, Euro 3300 - 3400, Euro 3400 - 3500, Euro 3500 - 3750, Euro 3750 - 4000, Euro 4000 - 4250, Euro 4250 - 4500, Euro 4500 - 5000, Euro 5000 - 5500, Euro 5500 - 6000