user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Test Engineer

in Naaldwijk

sQout
  • sQout
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Als je het leuk vindt om te werken bij een snelgroeiend bedrijf dat bruist van de (internationale) ambitie en je graag stort op het testen van apps en werkt aan productontwikkeling, lees dan snel verder. Hier krijg je absoluut de kans om je technische kennis te vergroten dankzij je afwisselende baan, maar ook door het volgen van opleidingen en trainingen. Er wordt een beroep gedaan op je technische kennis én op je creativiteit.
Je komt te werken op de afdeling Research & Development.
Functie-eisen Een diploma computerkunde, eventueel elektrotechniek, HBO of MBO+ werk- en denkniveau
Je kunt de wensen van de opdrachtgever omzetten in bruikbare oplossingen 
Je bent in het bezit van certificaten TMap of ISTQB (of bereid deze te halen)
Je hebt ervaring met Scrum en Agile

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het bedrijf is gevestigd in het Westland en richt zich op de land- en tuinbouw, inclusief kassen. Er wordt software gerealiseerd die te maken heeft met de beheersing van een aantal aspecten zoals water en energie. Uit de testimonials van zeer tevreden opdrachtgevers blijkt dat ze vooral blij zijn met de software omdat ze met één blik op de laptop of tablet een overzicht hebben van wat er allemaal binnen hun bedrijf gebeurt. Je vervaardigt dus software die er écht toe doet.

De software wordt niet alleen in Nederland gebruikt, maar ook in andere Europese landen, de VS en zelfs in China. Een mooie ontwikkeling en een aanmoediging om de kwaliteit van de producten hoog te houden en verbeteren. Je werkt in een Scrumteam met ontwikkelaars, maar je werkt ook samen met collega´s van andere disciplines.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 5.000 p/m