user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Software Test Lead

in Almere

sQout
  • sQout
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Behalve tester ben je bij deze baan ook kwaliteitswaker en kwaliteitsverbeteraar. Niet voor niets heb je een zeer breed takenpakket, wat wel betekent dat je een dynamische functie hebt. Je moet goed kunnen communiceren, want je overlegt veel met onder andere IT-beheerders over de systemen, je stuurt ontwikkelaars aan, je adviseert over allerlei facetten van het testproces en je voert een ontelbaar aantal taken uit. Die hebben ook te maken met gebruikerstesten en functionele testen. Natuurlijk stel je testplannen op en voert ze uit, eventueel ook voor geautomatiseerde testen. Hetzelfde geldt voor acceptatietesten en nog veel meer testen. Je richt ook testomgevingen in en je rapporteert de testresultaten als de beste.

lees meer

Functie-eisen HBO werk- en denkniveau, ervaring met TMap 
Je bent goed op de hoogte van Scrum en Agile 
Minstens 3 jaar testervaring
Je bent gewend om collega´s te coachen en/of om de leiding te hebben 
Bedrijfsomschrijving Je gaat werken in een vestiging in Almere. Het is een bedrijf dat thuishoort in de dienstverlenende sector. Er is sprake van een zekere zorgtaak of verzorgende taak. In ieder geval speelt het bieden van hulp onder lastige omstandigheden een belangrijke rol. Dan wil je niet geconfronteerd worden met een website die niet werkt. Daarom ben jij als softwaretester een belangrijke schakel tussen de organisatie en de klant, ook al hebben jullie geen persoonlijk contact.

Deze werkgever staat positief bekend en heeft een keer een award gewonnen voor goed werkgeverschap. De arbeidsomstandigheden zijn prima, net als de carrièremogelijkheden. Ook de organisatiecultuur wordt geroemd. Betrokkenheid staat hoog op de agenda. Tot slot krijg je alle medewerking als het gaat om opleidingen en trainingen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 5.000 p/m