user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Software QA Lead

in Oegstgeest

sQout
  • sQout
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Straks ben jij verantwoordelijk voor het zetten van de toon als het om kwaliteit gaat. Je werkt veel samen met IT-teams voor het ontwikkelen van strategieën voor validatie voor verschillende testfasen, maar ook voor testomgevingen en testtechnologieën. Binnen deze functie moet je de balans zoeken tussen snelheid en het leveren van kwaliteit. Het is ook een mix tussen projectleider, technisch leiderschap en coachende procesbegeleider. Om dit voor elkaar te krijgen moet je veel weten over software, oog hebben voor detail en een passie hebben voor validatie van software. Voor testuitvoeringen van de witte en zwarte doos en automatische teststrategieën om de efficiency te verbeteren draai jij je testhand niet om. Hetzelfde geldt voor de data metrics, die jij helpt integreren voor dagelijks gebruik. Natuurlijk is het ook jouw taak om de huidige QA te verbeteren en je kunt goed communiceren.

lees meer

Functie-eisen Liefst een relevant Bachelor zoals Computerwetenschappen of vergelijkbare werkervaring, plus certificaten ISTQB en QTP 
Minimaal vier jaar werkervaring met QA en je bent goed bekend met Agile 
Je hebt vaker testomgevingen voor .NET applicaties opgezet 
Je hebt veel ervaring met distributiesystemen en met apps testen 
Je kunt niet alleen uitstekend communiceren, maar ook goed met mensen omgaan 
Ervaring met leidinggeven aan een technisch team

lees meer

Bedrijfsomschrijving De wereld verbeteren. Dat is het doel van dit bedrijf met vestigingen in bijna alle werelddelen, onder andere in Oegstgeest. Natuurlijk kun je niet in je eentje de planeet verbeteren, maar gelukkig heb je letterlijk duizenden collega´s. Het gaat om een industrieel bedrijf dat met behulp van vernieuwing zoekt naar methoden en oplossingen om zo ons leven wat te vereenvoudigen of aangenamer te maken. Daar is een heleboel techniek voor nodig. Vandaar dat jij als ervaren kwaliteitsbewaker erg belangrijk bent.

Maatschappelijke betrokkenheid en diversiteit staan hoog op de agenda. Dit blijkt uit de liefdadigheid waar het bedrijf aan doet. Bovendien is het personeelsbestand zeer gemêleerd. Kandidaten met allerlei achtergronden worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 5.000 p/m