user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Tester/coordinator

in Arnhem

SQout B.V.
  • SQout B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving

Ben jij een gedreven testanalist en heb je veel affiniteit met internet, digitale vaardigheden en vooral met veilig internetten? Heb jij minimaal drie  jaar ervaring met testwerkzaamheden? Als je bij dit bedrijf wilt werken, is het wel passend als je een zekere mate van maatschappelijke betrokkenheid hebt. Kortom: we zoeken een tester van topkwaliteit met een hart. Het gaat om een 38 urige werkweek of 40 uur met ADV.

Profiel
- je gaat deel uitmaken van het team ICT Development
- je gaat een uniek product testen
- je bewaakt de kwaliteit
- je legt testresultaten vast
- je geeft testadviezen
- je fungeert als requirement tester en je spoort ook defecten op
- je voert acceptatietesten en (geautomatiseerde) testen uit
- je maakt analyses, risicoanalyses en evaluaties
- je documenteert testresultaten en je richt testomgevingen in
- je draagt je steentje bij aan lopende projecten
- je kunt goed samenwerken met anderen
- je adviseert de belangrijkste gebruikers en proceseigenaren

lees meer

Functie-eisen


- je hebt minimaal 2 jaar vergelijkbare werkervaring
- je kunt werken met collega’s met uiteenlopende taken
- je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, je kunt ze je eigen maken en toepassen
- je bent bekend met Selenium en QTP (of bent bereid dit te leren)
- je hebt ervaring met Linux en Java (of bent bereid dit te leren)
- je hebt bij voorkeur ervaring met geautomatiseerde testen, of interesse om dit te leren
- je hebt eerder gewerkt met TMap en ISTQB (of bent bereid dit te leren)

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is wereldspeler. Ze werken voor grote hostingproviders, resellers en andere bedrijven die flinke hoeveelheden domeinnamen in het beheer hebben. Omdat ze hier een geautomatiseerd proces van hebben gemaakt lopen ze flink voor op de wereldwijde markt en bieden ze efficiënte beheer- en registratieplatformen tegen een sterke prijs in de markt.
De laatste jaren heeft het bedrijf zich voorbereid op verdere internationale groei en o.a. de back-end vernieuwd, om zo nog sneller te kunnen inspringen op commerciële kansen. We hebben het dan ook niet over een paar domeinnamen, maar over flink meer dan een half miljoen. De bedrijfscultuur is ondernemend, no-nonsense, open en informeel, dus een gezonde dosis humor wordt zeer op prijs gesteld. In ze pauze kan je lekker relaxen op het grote dakterras, nadat je in de kantine hebt gesmuld van de broodjes, warme maaltijden en hapjes die de eigen kok serveert. Ieder kwartaal komt iedereen samen om de groei, ontwikkeling en plannen door te nemen en uiteraard ontbreken de bedijfsuitjes niet!

Het bedrijf is weer onderdeel van een grotere holding, waar meer dan 100 medewerkers werken. In totaal bedienen ze meer dan 160.000 klanten wereldwijd en de afgelopen jaren hebben ze zich snel verder ontwikkeld. Door continue inhouse ontwikkeling van zowel systemen als collega’s onderscheiden ze zich in de markt en blijven ze succesvol. Met kantoren in o.a. Rusland en India ligt er een goed fundament voor de komende jaren, en het door henzelf ontwikkelde Multi-tier business automation platform valt internationaal goed in de smaak bij resellers voor zaken als hosting- en clouddiensten, maar uiteraard ook voor domeinnaammanagement.

Kennis en ontwikkeling zijn belangrijke kernwaarden van dit bedrijf, maar zeer zeker ook maatschappelijke betrokkenheid. Veiligheid op de digitale snelweg, digitale verantwoordelijkheid en internetvaardigheid voeren bij dit bedrijf de boventoon.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 5.000 p/m