user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Tester

Vacature Tilburg

sQout
  • sQout
  • MBO / HBO / Universitair, Geen ervaring vereist
  • 32-40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Dit is de perfecte baan voor een tester die er van houdt om bij het gehele testproces betrokken te zijn. Je moet wel ervaring hebben met Agile en met testen van begin tot eind, van planning tot acceptatie en up-to-date houden. Het is ook een pre als je ervaring hebt met geautomatiseerd testen. Natuurlijk weet jij exact wat de juiste ICT-oplossingen zijn voor de problemen die op je testpad komen. Of het nu om de ontwerpfase gaat of de eindfase.

Functie-eisen

Bewijsbare werkervaring met  testen aangaande het hele testproces
Werkervaring met tools zoals Jenkins, maar ook met mobiel testen en met SoapUi 
Ervaring met CMS ( ook end-to-end)

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie, gevestigd in Tilburg, richt zich op zowel consumenten als professionals. Er worden adviezen gegeven en begeleiding geboden in het kader van welzijn in de breedste zin van het woord. Daar hoort tegenwoordig ook online activiteiten bij zoals websites, apps en niet te vergeten webinars over actuele onderwerpen. Dingen waar jij als tester alles over weet. Dit is een uitdagende baan, waarbij ook geautomatiseerd testen bij hoort. Je werkt nauw samen met bijvoorbeeld data-analisten en ontwikkelaars.

De communicatielijnen bij deze organisatie zijn kort. Besluiten worden vaak snel genomen, zodat de werkzaamheden niet stagneren. Je collega’s zijn stuk voor stuk integer, maar ook experts op hun vakgebied. Innoveren, daar gaat het om. Net als er samen vol enthousiasme tegen aan gaan. Outside the box denken, maar wel samen. Leren van en leren aan. Elkaar steunen en uitdagen tot het bereiken van het beste resultaat. Dat is de sfeer binnen op deze werkplek ten voeten uit. Zowel je werk als het resultaat moet je kunnen doen stralen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 5.000 p/m
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Het betreft invulling voor een vaste functie op een vaste locatie. De arbeidsvoorwaarden, ook de secundaire, zijn uitstekend. Je krijgt een vast contract, premievrij pensioen, collectieve verzekeringen, een jaarlijks budget van enkele duizenden euro’s voor opleiding, werktijden zijn flexibel. Het brutoloon is maximaal € 4500, - , waarbij ervaring de doorslag geeft.Je gaat werk doen dat echt het verschil maakt in een werkomgeving waar je kunt rekenen op respect en een goede samenwerking.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Solliciteren @sQout
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Tester in regio Tilburg
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Tilburg